מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם העלייה תקינהמילה19/02/2010
שלום,
אני שבוע 16 להיריון גובהי 1.60 והתחלתי את ההיריון עם 69.5 קילו.
עכשיו אני במשקל 73.3.
האם העלייה שלי תקינה ?
כמה אני אמורה לעלות מעכשיו בכל שבוע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל
רויטל בן שושן21/02/2010מילה שלום,
העלייה שלך עד כה במשקל היא מעל להמלצה, אך עם זאת ישנן נשין העולות יותר דווקא בתחילת ההריון. התחלת את ההריון בעודף משקל ולכן העלייה המומלצת עבורך היא 7-11.5 ק"ג סה"כ. שימי לב כי קצב העלייה המומלץ עבורך משבוע זה ואילך הוא כ-300 גר' לשבוע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מילה22/02/2010תודה על תשובתך
יש לי שאלה נוספת
אני אכן אקפיד לנסות לשמור על עלייה תקינה.
השאלה שלי היא האם יש לנו שליטה על עלייה של 300 גר' בשבוע...?
הרי אני מניחה שגם העובר גדל וכמות מי השפיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
נועה הופ23/02/2010קצב עלייה של 300 גרם בשבוע הוא ממוצע לכל שבועות ההריון. לא תמיד ניתן לצפות שהקצב יהיה אחיד בכל שבוע. יהיו שבועות בהן תעלי יותר ושבועות בהן תעלי פחות. בד"כ העלייה בטרימסטר האחרון יותר משמעותית. ניתן לעלות בטרימסטר האחרון אף 6 קילו (קצב של כחצי קילו בשבוע )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)