חלב סוייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב סוייה
    מיכל
    22/02/2010

אני בשבוע 10 להריון. כבר שנים שאינני שותה חלב רגיל כי אם חלב סוייה. מאז שנודע לי כי אני בהריון נמנעתי גם ממנו (בכל מקרה לקפה אני לא יכולה להתקרב מה שמקל על הענין). עכשיו כשאני מרגישה טוב יותר בא לי לאכול דגני בוקר עם חלב סוייה. בתקשורת היו פרסומים המזהירים מפני צריכת מוצרי סוייה מעובדים בתק' ההריון... נכון לא נכון? מותר, אסור? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב סוייה

הוספת תגובה

• מיכל שלום

נועה הופ
    23/02/2010

את יכולה להמשיך לשתות חלב סויה. מומלץ שהכמות לא תעלה על כוס ליום מבלי לשלב באותו יום מוצרים נוספים על בסיס סויה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה יש להגביל את כמות מוצרי הסויה?

א
    24/03/2010

מדוע יש להגביל את הצריכה של מוצרי סויה? אני אוכלת כל יום 1 המבורגר מן הצומח, שותה חצי כוס חלב סויה ביום לפעמים אוכלת גם פולי סויה בערב (כ 200 גרם). האם זה מסוכן לעובר?.
    אני נמצאת בשבוע 7. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

נועה הופ
    24/03/2010

סויה מכילה פיטואסטרוגנים שהם הורמונים צמחיים הדומים במבנה שלהם להורמון האסטרוגן וגם פועלים כמוהו בגוף לכן בפרט בהריון לא מומלץ להגזים בסויה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו