עליה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל
    אלה
    08/03/2010

שלום רב ,
    אני בת 29.7 גובהי 1.69 כרגע בשבוע 17 ויומים , הנושא העיקרי שדי מציק לי הוא נושא המשקל .
    כרגע שוקלת 80 קילו כבר בעליה של 9 קילו ב-17 שבועות , התאבון שלי בימים אלו מאוד מפותח אולי פסיכולוגית , אני רעבה כל הזמן וכל היום שלי סובב סביב האוכל .
    מנסיון של הריונות קודמים מעלה במשקל יחיסית גבוהה , 24 קילו ו-15 קילו .
    ומאוד קשה לי בחודשים הגבוהיים .
    האם ניתן לעשות דיאטה בהריון ואיזו דיאטה הכי מומלצת ? , אני מעונינת לא רק בשמירה על המשקל אלא גם בהשלת משקל , מהו הטווח התקין להורדת משקל בהריון ? כבר נורא קשה לי מבחינה גופנית , במיוחד בשינה .
    עזרתכן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל

הוספת תגובה

• אלה שלום

נועה הופ
    09/03/2010

אין המלצה להורדת במשקל במהלך ההריון ולכן אין טווח תקין כזה. אם תחשבי על זה במידה ואת מצליחה לשמור משקל עד סוף ההריון מה שכרגע את חייבת לעשות כי כבר עלית 9 קילו, את לא תעלי במשקל אחרי ההריון ואולי אף תרדי מעט.
    בכל מקרה את חייבת לפנות לייעוץ אישי אצל דיאטנית לצורך להרכבה של תפריט וכמובן ולהמשיך ולעשות בקרה.
    יתכן וכן תרדי מעט במשקל מכיוון שתפחתי כמויות אוכל אך בכל מקרה לא מדובר על הורדת משקל אגרסיבית כי את חייבת לאכול מינימום מסוים על מנת לספק לתינוק שלך את כל הדרוש.
    אשמח לייעץ ולעזור לך במידה ותרצי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו