עלייה מהירה במשקל בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה מהירה במשקל בהריון
    שרון
    14/03/2010

שלום,
    אני בהריון בשבוע 23. לפני ההריון שקלתי משקל תקין של 54 ק"ג וגובהי 1.60, מבנה גוף קטן. כעת אני שוקלת 67 ק"ג, שזו עלייה של 13 ק"ג. אציין כי מעולם לא הייתי שמנה או בעודף משקל, מלבד עכשיו. אני רוצה לבלום את העלייה אך לא מצליחה, אין לי תחושת שובע לעולם ואני יכולה לאכול ולאכול. אציין כי גם הפסקתי לעשן בהריון. מה אני יכולה לעשות על מנת לעצור את העלייה? האם אפשר להוריד במשקל בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה מהירה במשקל בהריון

הוספת תגובה

• עלייה במשקל

רויטל בן שושן
    15/03/2010

שרון שלום,
    אכן העלייה שלך מהירה מידי ומעל להמלצות לשבוע זה. מצד שני האופצייה לירידה במשקל לא רצוייה בהריון בשל החשש לפגיעה בהתפתחות העובר. ממליצה לך להגיע לדיאטנית שתוכל לבחון עבורך את התפריט והכמויות בו. ואפילו למעקב שיאפשר מינימום עלייה בשבועות שנותרו לך עד הלידה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני מגיעה לדיאטנית שמתמחה בהריו

שרון
    15/03/2010

בקופת חולים זה רק לפי הפניה ואני לא רוצה לחכות לתור בהא שלי כי זה רק עוד חודש.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני מגיעה לדיאטנית שמתמחה בהריו

שרון
    15/03/2010

בקופת חולים זה רק לפי הפניה ואני לא רוצה לחכות לתור בהא שלי כי זה רק עוד חודש.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון שלום

רויטל בן שושן
    16/03/2010

אני אשמח לעזור לך, הקליניקה בה אני יושבת נקראת מדיקס ונמצאת בתל אביב בהדר יוסף אם תרצי את יכולה לקבוע תור דרך המספר המופיע בפורום. את יכולה גם לשלוח לי מייל ולהשאיר מספר טלפון במידה ותרצי לדבר קודם.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו