כולסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול
    רגינה
    15/03/2010

שלום,

אני בשבוע 16, כל הבדיקות יצאו בתוך הסוגריים, למעט כולסטרול שיצא 236.

מה ממולץ לאכול על מנת להוריד את הכולסטרול או מאילו מאכלים כדאי להמנע?

(חוץ ממטוגן שאני נמנעת מכך).

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולסטרול

הוספת תגובה

• כולסטרול

רויטל בן שושן
    15/03/2010

רגינה שלום,
    למעשה את צריכה לבדוק לא רק את הכולסטרול הכללי אלה יותר חשוב לוודא שהכולסטרול הרע LDL לא יעבור את הערך 130. יכול להיות שהכולסטרול הטוב שלך HDL גבוה ולכן סך הכולסטרול יצא גבוה.
    אם בכל זאת הכולסטרול יצא גבוהה, חפשי באינטרנט יש הרבה בנושא מה לאכול ומה לא כשיש כולסטרול. אשמח לענות על שאלות אם יהיו
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך:

רגינה
    15/03/2010

1. את יכולה לכתוב לי מה הערך של הכולסטרול הטוב שנחשב גבוה?
    2. באינטרנט כתוב הרבה מה לאכול - על מנת להוריד את הכולסטרול. אני מבקשת להבין ממך מה כדאי לאכול (עם ההגבלה של הכולסטרול) לנשים בהריון (!), יש קצת הבדל, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות HDL ו- LDL

רגינה
    15/03/2010

HDL: 74.9
    non- HDL: 162
    LDL: 130
    כולסטרול כללי: 237

טרגליצרידים: 158

מה דעתך על התוצאות? האם ה HDL גבוה? זה מה שהעלה את הכולסטרול הכללי?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולסטרול

רויטל בן שושן
    16/03/2010

רגינה שלום,
    ה HDL שלך- הכולסטרול הטוב מצויין. הערך של סך הכולסטרול כמובן נגזר גם מתוצאה זו.
    ה LDL שלך גבולי אך לא נורא. גם לא תמיד הבדיקות מדוייקות. אם יש במשפחה היסטוריה של מחלות לב או את בעודף משקל או סובלת ממחלות אחרות כמו לחץ דם, הייתי ממליצה לך להפחית את הכולסטרול בתפריט ואפילו להוסיף פעילות גופנית במידה ומהלך ההריון תקין והרופא שלך אישר. אם את כבר עושה כמובן המשיכי. בכל מקרה כדאי לעקוב אחר הערכים ולראות שלא עולה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך :-)

רגינה
    16/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו