מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעילות גופנית, מתוסכלת.....מייקי15/03/2010
שלום,
אני בשבוע 11 לאחר טיפול IVF. עדיין לוקחת תמיכות הורמונליות וקצת איבדתי צורה כבר לגוף היפה שהיה לי לפני הטיפולים..
לפני הטיפולים לא עסקתי בספורט בכלל. כלום.
רציתי לדעת האם עכשיו שאני בהריון אפשר לעסוק קצת בפעילות גופנית על אף שהגוף אינו מורגל לכך כבר המון המון זמן...
חשוב לי לדעת גם מבחינת סיכון העובר וגם מבחינת עזרה לעצמי כי אני מרגישה מנוונת ועייפה וגם שמנה ולא רק בגלל ההריון..
מקווה שלא בילבלתי, אודה לתשובתכם אם אוכל להתחיל לזוז קצת........
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית בהריון
רויטל בן שושן15/03/2010מייקי שלום,
מבינה את התסכול שלך אבל שמחה שהטיפול הצליח ואת בהריון.
פעילות גופנית מאוד מומלצת בזמן ההריון וגם אם לא עשית לפני אפשר להתחיל אך זאת בתנאי שמהלך ההריון תקין והתייעצת עם הרופא המטפל שלך. באופן אישי הייתי ממליצה לך לחכות עד לתחילת השליש השני להריון - שבוע 14 ורק אז בתנאי שהכל בסדר להתחיל. השליש הראשון רגיש יותר לשינויים. חשוב שתדעי שישנם פעילויות שאסור לעסוק בהן בהריון כמו כאלה שיש חשש בהם מנפילה או מאמץ גופני עצים אך הייתי מציעה לך להתחיל בהליכות. אשמח לייעץ לך אם יש לך שאלות נוספות בנושא
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלונת קטנה אם אפשר...
מייקי15/03/2010תודה רבה על התשובה.
קצת עשה לי טוב, אחכה בסבלנות כפי שהמלצת לשבוע 14 ולאחר התייעצות את הרופא.
אשמח לדעת כמה פעמים בשבוע אצטרך / אוכל לעשות פעילות כגון הליכה... וכמה זמן כל פעם..
מודה, מודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית בהריון
רויטל בן שושן16/03/2010מייקי שלום,
באופן כללי את יכולה לעשות פעילות כמו הליכה בהריון כל יום כ 30-40 דקות. ממליצה לך להתחיל בקצב שלך כל יום 15-20 דקות או יום כן יום לא. שימי לב שאת לא מתאמצת יתר על המידה, הפעילות צריכה להיות מתונה. כמובן זיכרי לשתות יותר ביום כזה.
בנוסף, בידקי בקופת החולים שלך לגבי פעילות גופנית לנשים בהריון- זו גם אופצייה שיכולה לעזור בחיזוק השרירים ורצפת האגן.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)