מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מותר לאכול טונה בהריוןלורין16/03/2010
שלום לכולם אני בהריון ואני רוצה לשאול האם מותר לאכול טונה תירס
בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טונה
רויטל בן שושן17/03/2010הודית שלום,
אכן אין כל חשש לאכול תירס וטונה בהריון. אלה שאת הטונה ודגים בכלל יש לצרוך בכמות מוגבלת בשל הכספית שמכילים- הכמות המומלצת היא עד ל300 גר' לשבוע כלומר 3 קופסאות טונה או 1-2 מנות של דג- תלוי בגודל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויי מה זה תודה לך רויטל
לורין17/03/2010ממש הרגעת אותי להגיד ך את האמת אני ממש חוששת בגלל מה שעברתי פעמים לצערי השאלה שלי ואני מצטערת שאני ככה כי יש לי ממש פחדים מאוכל היום אכלית שווארמה קניתי כי היה לי ממש בא לאכול ממש אבל ביקשתי ממנה שתכין לי ממש טוב את הבשר הודו למה אני אומרת לך בפעם הקודמת ממש אכלתי שווארמה ואחרי בדיקה תקינה ולא הרגשתי טוב בכלל
בגלל זה עכשיו אני עם פחדים מוות מקוה שכול בסדר
ויש לי תור רק 24 לחודש
ממש אחרי בתיקנה תקינה לגמרי הכול וסתם ירדתי לאכול ואז אחרי כמה דקות של כאבי בטן עזים העובר לצערי מת לי בבטן לצערי
ואמרו לי העובר נראה לי נחנק משהו ואז ישר חשבתי על זה
בגלל זה הפחד הגדול שלי עכשיו אני מאוד יודה לך ואני ורצה גם לאחל לך חג שמח וכשר והמון תודה שאת כאן עוזרת ותומכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטונה
מוטי03/06/2010כתבת שבטונה יש הרבה כספית ולכן לנשים בהריון לא טוב לצרוך אותה בכמויות גדולות.
מה באשר למי שאינו אישה ואינו בהריון.
אני לדוג',אוכל 2 קופסאות טונה אחרי אימון.סה"כ 6 בשבוע - האם זה לא בריא?
תודה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטי שלום
נועה הופ04/06/2010גם נשים שאינן בהריון או גברים לא רצוי שיאכלו כזאת כמות גדולה של טונה במהלך השבוע בגלל סוגית המתכות. ההמלצה היא 2-3 מנות בשבוע דייהנו 2-3 קופסאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)