בהריון שבוע 9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהריון שבוע 9
    לורין
    16/03/2010

אני בהריון שבוע 9 להריוני אני פענים לצערי נפל לי העובר לפני כמה חודש נפטר לי העובר בתוך הרחם לצערי ואני אני ממש חוששתת מכול דבר מה כדאי לאכול מה אסור מה ומה ומה אולי מישהי כאן יכולה לעזור לי מישהי אם ניסיון רב
    אני מאוד אשמח לקבל עצות וכול דבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהריון שבוע 9

הוספת תגובה

• הריון ותזונה

רויטל בן שושן
    17/03/2010

הודית שלום,
    אני מבינה את החששות שלך אך מאוד חשוב כרגע דווקא שתשמרי על רוגע ואופטימיות. מצב בו העובר מפסיק להתפתח יכול להיות מהרבה סיבות ולא דווקא מהאוכל. בכל זאת ישנם כמה מאכלים שרצוי להמנע מהם כשאת בהריון:
    1. בשר שלא מבושל לגמרי.
    2. ביצים שלא מבושלות לגמרי- החלמון צריך להיות לגמרי עשוי. גם מוסים וקצף של ביצים. גם מיונז ביתי אסור. מינוז קנויאפשר
    3. דגים ופירות ים שלא בושלו היטב- גם סושי ואפילו צמחוני כי עשוי על אותו משטח עבודה
    4. מוצרי חלב ומיצי פירות וירקות שלא עברו פיסטור
    5. נקניקים, פסטרמה ודגים מעושנים- אפשר בתנאי שבושלו או חוממו היטב.
    6. נבטים- רק אם בושלו היטב
    7. אלכוהול- אסור לחלוטין
    8. הממתיק המלאכותי סכרין- כל השאר על פי ההגבלה על גבי אריזת המזון.
    ישנם כמה מאכלים שרצוי להפחית בצריכה שלהם כמו הדגים מהשאלה הקודמת שלך ועוד:
    1. קפאין- עד 300 מ"ג ביום 2-3 כוסות קפה
    2.כבד- כמות קטנה מאוד לעיתים רחוקות
    בנוסף רצוי לשמור על תנאי הגיינה במזון כמו להקפיד לשטוף ידיים, את משטח העבודה, את הפירות והירקות במיים וסבון, לשמור מזון שבושל בקירור ולא בחוץ.
    ניסיתי להכיל את כל ההנחיות בקצרה אך את יכולה לחפש עוד חומר באינטרנט ולקרוא על כך.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו