מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרויטל תודהלורין17/03/2010
ממש הרגעת אותי להגיד ך את האמת אני ממש חוששת בגלל מה שעברתי פעמים לצערי השאלה שלי ואני מצטערת שאני ככה כי יש לי ממש פחדים מאוכל היום אכלית שווארמה קניתי כי היה לי ממש בא לאכול ממש אבל ביקשתי ממנה שתכין לי ממש טוב את הבשר הודו למה אני אומרת לך בפעם הקודמת ממש אכלתי שווארמה ואחרי בדיקה תקינה ולא הרגשתי טוב בכלל
בגלל זה עכשיו אני עם פחדים מוות מקוה שכול בסדר
ויש לי תור רק 24 לחודש
ממש אחרי בתיקנה תקינה לגמרי הכול וסתם ירדתי לאכול ואז אחרי כמה דקות של כאבי בטן עזים העובר לצערי מת לי בבטן לצערי
ואמרו לי העובר נראה לי נחנק משהו ואז ישר חשבתי על זה
בגלל זה הפחד הגדול שלי עכשיו אני מאוד יודה לך ואני ורצה גם לאחל לך חג שמח וכשר והמון תודה שאת כאן עוזרת ותומכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשמחה
רויטל בן שושן18/03/2010אני שמחה שהצלחתי להרגיע אותך. בנוסף גם כשאת אוכלת בחוץ רצוי לוודא שהמקום שומר על תנאי נקיון והגיינה טובים. נתקלתי במקרים דומים לשלך ולבסוף הכל מסתדר. שימרי על אופטימיות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)