מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרי לי בבקשה רושמת לך ובוכהלורין18/03/2010
שאלה סורי שאני ככה כי אני מאוד חרדה הריון מאוד
השאלה שלי אילו מוצרים למשל גבינה לבנה שאני אוכלת כול בוקר אם לחם פרוס וביצה או חביתה ועל הגבינה לא רשום משהו מפוסטר ואני אוכלת אותה אמאלה
ועוד שאלה לגבי דג בורי כולם מכירים אותו האם מותר לי לאכול אותו
עוד שלאה יש אצלנו בחג בשר של עז ואני מאוד חוששת לאכול אותו אנימ אוד חוששת מכול דבר באמת
מפחיד אתוי כול דבר מפחיד אותי
אסור אמרו לי עדשים אמרו לי מרקים עסור ואסור ואסור אז בבקשה תני לי מה באמת מותר לי לאכול פליז תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודית שלום,
רויטל בן שושן21/03/2010אני מבינה אותך אך אין לך מה לחשוש ולהיות חרדה כבר רשמתי לך את כל המאכלים מהם צריך להמנע. למעשה הגבינות של החברות המוכרות בארץ מותרות לאכילה כך שאת יכולה להמשיך ולאכול את הגבינה. אין בעייה עם דגים אפויים או מבושלים בכמות שכבר רשמתי לך. וגם בשר של עז בתנאי שבושל היטב את יכולה לאכול. וגם עדשים מותרים לאכילה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)