מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםסתו17/10/2007
לפני ההריון הייתי אוכלת כ-600-1000 קק"ל ע"מ להשאר במשקל קבוע. כעת אני בשבוע 11, ומשתדלת מאד לא לעלות במשקל עדיין.
כמה קלוריות עלי לצרוך כעת ע"מ לעלות כנדרש (לפי ההמלצות לכל תרימסטר)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד שלום רב,
נועה הופ17/10/2007עדיין לא הכרתי הרבה אנשים שחיים על 600-1000 קלוריות ביום לאורך זמן מבלי להתאדות לאט לאט מעל פני האדמה....
ברצינות את יודעת שרק פעולת הנשימה, הלב, החשיבה ובכלל כל הפעולות הבסיסיות ביותר שהגוף עושה גוזלות לפחות 1500 קלוריות ביום?? במיוחד אצל אנשים צעירים....
או שאת אוכלת יותר ואת לא מודעת לכך או שבאמת את אוכלת כה מעט אבל אז משהו מאו לא תקין בחילוף החומרים שלך. בהריון הגוף זקוק ללא פחות מ- 1800 קלוריות !!
ממליצה לך בחום לבדוק את הנושא של הרגלי האכילה שלך אצל אשת מקצוע
אשמח לעזור אם תרצי
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
www.dietnoa.com
0546844457* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה-אכן משהו לא תקין
סתו18/10/2007בחילוף החומרים שלי. כמו"כ אני נוטלת תרופות באופן קבוע עקב מחלה כרונית. אני מאד מודעת לכל מה שאני מכניסה לפי ובקיאה בנושא הקלורי, דווקא משום שיש לי בעיה, ואם אני חורגת ולו במעט - אני מיד עולה במשקל. לכן הפניתי אליכן את השאלה. עם 1,800 קלוריות נראה לי שאעלה במשקל יותר מהרצוי- לא כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד שלום שוב
נועה הופ18/10/2007אם משהו אכן לא תקין בחילוף החומרים שלך אז את צריכה להפנות שאלה זו לגורם מקצועי אחר כגון אנדוקרינולוג זה פשוט לא נשמע לי הגיוני לחיות על כל כך מעט קלוריות כי אין לי ספק שזה פוגע בגוף,על אחת כמה וכמה במצב של הריון... אני יודעת וניתקלת בכך לא מעט בשטח שכאשר יש בעיה בבלוטת התריס, שהיא הגורם העיקרי בדרך כלל לכל בעיות החילוף חומרים בגוף, אז נותנים תרופה לאזן זאת.
נשים שבריאותן תקינה צריכות בהריון תוספת של כ- 300 קלוריות ביום מעבר למה שהגוף צורך בדרך כלל. קשה לי לענות לך במקרה שלך כי זה מקרה מאוד ספציפי ואני חושבת שאת חייבת לפנות לאנדוקרינולוג שמכיר את המקרה שלך ולא לשאול באופן כללי בפורום כי זה לא יתן לך מענה מספיק מקצועי.
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, תודה
סתו18/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)