עצירות בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות בתחילת הריון
    נעמה
    24/03/2010

אני בשבוע 2 + 5 אוכלת מאוד בריא, מגוון ומסודר ללא קשר להריון ונכנסת לשירותים כל יום ללא כל קושי.
    ללא קשר להריון אני אוכלת רק דגנים מלאים, קוסקוס/אורז/פסטה/לחם מלאים וכל ערב סלט המכיל לפחות 5 סוגים שונים של ירקות וכל יום לפחות 2 פירות ושותה משבועיים לפני תחילת ההריון כ-3 ליטר מים ביום לאורך כל היום ולמרות זאת כבר כמה ימים שלא נכנסתי לשירותים ואני גם לא מרגישה צורך ואני חוששת שאגירת המזון בקיבה תעשה נזק לעובר המתפתח.
    אף "תרופת סבתא" לא עוזרת לי, ניסיתי הכל אז מה כן לעשות, אני מניחה שאם אחכה עוד כמה ימים בסוף זה יתחיל לצאת אבל אז יהיה קשה (סליחה על הפירוט) וכואב וגם מפחדת שאצטרך להתאמץ.
    אני יודעת שאם מנסים לאט ובסבלנות כשזה מגיע זה עשוי לעזור אבל כשמרגישים עצירות אבל כרגע לא מרגישה שצריכה אפילו.
    מה לעשות? מה מותר לקחת? גליצרין או משהו אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות בתחילת הריון

הוספת תגובה

• נעמה שלום

נועה הופ
    24/03/2010

ראשית דעי שהעצירות יכולה גם להיגרם בגלל ההריון הטרי והשינויים החלים בגופך.
    אני יכולה לייעץ לך רק בתרופות סבתא כגון שזיפים, הרבה מים כ- 2 ליטר ביום, הליכה מתונה, סלק אדום, סיבים תזונתיים כגון ברנפלקס או זרעי פשתן, קוואקר, מיץ שזיפים מרוכז, יוגורט, אקטימיל
    לגבי כל תרופה אחרת עלייך לשאול את הרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו