מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך זה הגיונימילה25/03/2010
שלום רב
אני בהיריון שבוע 20, לפני יומיים נשקלתי והייתי במשקל מסויים היום אחרי יומיים שנשקלתי אני רואה שעליתי 2 קילו, אני לא מצליחה להבין איך זה הגיוני.
יכול להיות שהגוף שלי קצת נפוח ?
אני כל כך חרדה מלהשמין בהיריון שאני נשקלת כל יומיים כמעט.
וכל בוקר כמעט בשבוע האחרון זה מראה לי עוד חצי קילו ואני מקפידה לאכול נכון
איך זה הגיוני
נעמהלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמהלי שלום
נועה הופ27/03/2010בהחלט ביום מסוים יכולה להיות צבירת נוזלים, יתכן ולא התפנת לשירותים, אולי יום לפני אכלת ארוחה כבדה שגרמה לעלייה, יתכן כי הגברת גם את צריכת הקלוריות. בכל מקרה צריך לבדוק את עיניין צבירת הנוזלים שאין לך בצקות לשם כך עלייך לגשת לאחות המלווה אותך ולרופא נשים.
אני מבינה את הפחד להשמין אבל אל תשכחי שהשמנה בגדר הנורמה כמובן, היא חלק בלתי נפרד מההריון ולפעמים צריך גם לקבל אותה באהבה.
בכל מקרה יתכן ויעזור לנהל למספר ימים רישום אכילה לאמוד את כמויות האוכל ואת מספר הקלוריות.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)