מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות המשךמיכל07/04/2010
תודה לך
האם תה רגיל מומלץ? או שעדיף תה ירוק או קמומיל שבטוח שאין בו קפאין?
האם בגלידה שוקולד יש קפאין?
האם פעם אחת זה יותר מדי ששתיתי כך?הכוונה לשלוש כוסות נס קפה... האם יכול היה להגרם נזק?
תודה מראש
אגב שאלה נוספת האם מסטיק ללא סוכר של מאסט מותר בהריון כי זה עם ממתיקים.....אם מותר אז כמה מסטיקים ביום? כי זה עוזר בבחילות..... האם יכול להגרם נזק מאכילה של מסטיקים כי בשבוע האחרון אכלתי כאלה.....
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
נועה הופ07/04/2010בתה ירוק גם יש קפאין אם כי פחות מהתה הרגיל. בתה קמומיל אין קפאין.
אין בעייה באכילה של גלידת שוקולד מינון הקפאין שם זניח ביותר
באופן כללי רצוי להמעיט בממתיקים מלאכותיים בהריון אבל לא קרה כלום או יקרה כלום אם תלעסי מספר מסטיקים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהקשר זה - יש לי שאלה
me07/04/20101. אנחנו הרי לוקחות ברזל בהריון, וברזל לא נספג (או לא נספג היטב) עם תה. השאלה היא האם זה נכון רק לתה עם קפאין? מותר לי לקחת ברזל ולשתות תה ויסוצקי למשל ללא קפאין?
2. לגבי הממתיקים המלאכותיים - אני נמנעת לחלוטין, אבל יוצא שבגלל זה (כדי להרגיע את הבחילות...) אני אוכלת סוכריות עם סוכר. אז זה גם לא בריא לשיניים וגם משמין. האם מותר לאכול סוכריות של מאסט ללא סוכר? לשתות דיאט קולה? אם כן - באיזה מינון?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
נועה הופ11/04/2010אין בעייה לקחת את הכדור ברזל עם תה צמחים מישום שבאמת החוסר ספיגה קשור לקפאין.
לגבי המוצרי דיאט דיאט קולה לא הייתי ממליצה לצרוך בכל מקרה וסוכריות ללא סוכר אפשר לאכול אבל לא להגזים מספר סוכריות זה בסדר. וודאי שאין בסוכריות ממתיק של סכרין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)