שאלות המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות המשך
    מיכל
    07/04/2010

תודה לך
    האם תה רגיל מומלץ? או שעדיף תה ירוק או קמומיל שבטוח שאין בו קפאין?
    האם בגלידה שוקולד יש קפאין?
    האם פעם אחת זה יותר מדי ששתיתי כך?הכוונה לשלוש כוסות נס קפה... האם יכול היה להגרם נזק?
    תודה מראש
    אגב שאלה נוספת האם מסטיק ללא סוכר של מאסט מותר בהריון כי זה עם ממתיקים.....אם מותר אז כמה מסטיקים ביום? כי זה עוזר בבחילות..... האם יכול להגרם נזק מאכילה של מסטיקים כי בשבוע האחרון אכלתי כאלה.....
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות המשך

הוספת תגובה

• מיכל שלום

נועה הופ
    07/04/2010

בתה ירוק גם יש קפאין אם כי פחות מהתה הרגיל. בתה קמומיל אין קפאין.
    אין בעייה באכילה של גלידת שוקולד מינון הקפאין שם זניח ביותר
    באופן כללי רצוי להמעיט בממתיקים מלאכותיים בהריון אבל לא קרה כלום או יקרה כלום אם תלעסי מספר מסטיקים ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהקשר זה - יש לי שאלה

me
    07/04/2010

1. אנחנו הרי לוקחות ברזל בהריון, וברזל לא נספג (או לא נספג היטב) עם תה. השאלה היא האם זה נכון רק לתה עם קפאין? מותר לי לקחת ברזל ולשתות תה ויסוצקי למשל ללא קפאין?

2. לגבי הממתיקים המלאכותיים - אני נמנעת לחלוטין, אבל יוצא שבגלל זה (כדי להרגיע את הבחילות...) אני אוכלת סוכריות עם סוכר. אז זה גם לא בריא לשיניים וגם משמין. האם מותר לאכול סוכריות של מאסט ללא סוכר? לשתות דיאט קולה? אם כן - באיזה מינון?

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

נועה הופ
    11/04/2010

אין בעייה לקחת את הכדור ברזל עם תה צמחים מישום שבאמת החוסר ספיגה קשור לקפאין.
    לגבי המוצרי דיאט דיאט קולה לא הייתי ממליצה לצרוך בכל מקרה וסוכריות ללא סוכר אפשר לאכול אבל לא להגזים מספר סוכריות זה בסדר. וודאי שאין בסוכריות ממתיק של סכרין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו