בחילות קשות בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות קשות בתחילת הריון
    עדי
    08/04/2010

אני בשבוע 7+3 וסובלת מבחילות חזקות כבר מעל שבוע (ללא הקאות) אני אוכלת בידיוק כמו שאומרים ומה שמומלץ, צמודה ללימון ושותה הרבה מים וכלום לא עוזר.
    אני קמה עם בחילות סובלת מהם בעבודה וזה מקשה עלי לתפקד, רק סופרת את השניות לעוף הביתה ולהכנס למיטה שזה מה שעושה כל יום אחרי העבודה ולקראת הערב הבחילות מתחזקות ולא מצליחה להרדם עד 1 בלילה למרות שנכנסת למיטה ב-10 עם לימון צמוד.
    אני מבינה שזה אמור להמשך עד סוף השליש הראשון של ההריון, כיצד אוכל להמשיך כך עוד חודש וחצי? זה נהייה קשה מיום ליום... מילא בבית אבל מה אעשה עם העבודה, לא יכולה להעדר עד שיעברו לי הבחילות, האם יש פתרון לכך???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות קשות בתחילת הריון

הוספת תגובה

• עדי שלום

נועה הופ
    11/04/2010

אני חושבת שעלייך לבקש מהרופא המטפל כדור שיעזור וטיב קצת את המצב.מבחינת דברים טבעיים ישנם כדורים טבעיים של שורש ג'ינג'ר שיכולים לעשות הקלה.
    בכל מקרה עלייך לאכול מזונות קלים לעיכול ובעלי טעם ניטרלי, כמו: צנימים, קרקרים, תפוחי אדמה, פסטה, אורז,פריכיות אורז, יוגורט, פירות. ולאכול לעיתים תכופות במנות קטנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו