מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות קשות בתחילת הריוןעדי08/04/2010
אני בשבוע 7+3 וסובלת מבחילות חזקות כבר מעל שבוע (ללא הקאות) אני אוכלת בידיוק כמו שאומרים ומה שמומלץ, צמודה ללימון ושותה הרבה מים וכלום לא עוזר.
אני קמה עם בחילות סובלת מהם בעבודה וזה מקשה עלי לתפקד, רק סופרת את השניות לעוף הביתה ולהכנס למיטה שזה מה שעושה כל יום אחרי העבודה ולקראת הערב הבחילות מתחזקות ולא מצליחה להרדם עד 1 בלילה למרות שנכנסת למיטה ב-10 עם לימון צמוד.
אני מבינה שזה אמור להמשך עד סוף השליש הראשון של ההריון, כיצד אוכל להמשיך כך עוד חודש וחצי? זה נהייה קשה מיום ליום... מילא בבית אבל מה אעשה עם העבודה, לא יכולה להעדר עד שיעברו לי הבחילות, האם יש פתרון לכך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
נועה הופ11/04/2010אני חושבת שעלייך לבקש מהרופא המטפל כדור שיעזור וטיב קצת את המצב.מבחינת דברים טבעיים ישנם כדורים טבעיים של שורש ג'ינג'ר שיכולים לעשות הקלה.
בכל מקרה עלייך לאכול מזונות קלים לעיכול ובעלי טעם ניטרלי, כמו: צנימים, קרקרים, תפוחי אדמה, פסטה, אורז,פריכיות אורז, יוגורט, פירות. ולאכול לעיתים תכופות במנות קטנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)