מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרעינים שחוריםרגינה26/04/2010
אני בשבוע 22, עם עודף משקל.
לאחרונה אוכלת המון גרעיים שחורים, על חשבון דברים אחרים.
האם זה מאוד משמין/ מזיק? או זה בסדר לאכול 50 גר' ביום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרעינים שחורים
רויטל בן שושן26/04/2010רגינה שלום,
אכן גרעינים הם מקור לשומן בריא אך בכמות גדולה. בנוסף יש בגרעינים כמות מלח נכבדה ולא רצוי להפריז איתם. 50 גר' זו כמות יחסית גדולה ובמיוחד אם באה על חשבון מזונות אחרים בתפריט היומי. ממליצה לך להחליף את הגרעינים אולי ב7-8 שקדים לא קלויים או 3 אגוזים ואיכלי אותם בין הארוחות ולא במקומן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
רגינה27/04/2010אני במשקל עודף (כ 20 קילו).
אני אוכלת מאכלים בריאים, הגרעינים מסייעים לי לשמור על הפה "עסוק" :-).
אני קונה את הגרעינים ללא מלח.
את הגרעינים אני אוכלת בין הארוחות כדי לא להפריז במאכלים אחרים (כגון: גלידות שמנת ונשנושים מסוג אחר).
זה "משכיח" ממני את הצורך "באכילה רגשית".
האם גרעיני אבטיח עדיפים על גרעינים שחורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגינה שלום
נועה הופ28/04/2010אין הבדל מיוחד בין גרעיני אבטיח ובין גרעיני חמנייה אך כפי שרוויטל אמרה שלא מומלץ להגזים בכמות הזו מכיוון שכל 100 גרם מוצר נקי של גרעינים (גם חמנייה וגם אבטיח ) שווה לכ- 700 קלוריות שזה הרבה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. באריזה כתוב 450 קלו'. לא 700
רגינה30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)