בהמשך לשאלתי..... אשמח לתשובה בהקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לשאלתי..... אשמח לתשובה בהקדם
    t
    24/10/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בטעות מחקתי את השאלה, סליחה!

ורד לב
    25/10/2007

אני מציעה שתכתבי שוב את הנתונים עבור נועה הופ.
    לא עניתי לך כי זה לא התחום שלי, משקל ועלייה כזו או אחרת.

מהכיוון של הרפואה הטבעית נכון יהיה לאפשר לעצמך ולגוף שלך לעשות מה שנכון עבורו בשלב זה של ההריון.
    אינני מאמינה בספירת ק"ג וקלוריות. אני לא חושבת שצריכה להיות עלייה רק לפי טבלאות, כי הגוף שלנו חי במציאות ודברים לעתים נראים אחרת מטבלאות.
    זו דעתי המקצועית והאישית.

אני הייתי מציעה לך להתחיל להתיידד עם הגוף שלך, לא לפחד ממנו, לא לפחד מתהליך ההריון הזה, כי הגוף שלנו משתנה בהריון. זו המציאות. אנחנו לא נשארות בדיוק אותו הדבר אח"כ ו...כך אמור להיות לפי האמונה שלי. כי אחרי הלידה לא נהיה שוב אותן נשים שהיינו. מהרגע שנכנסנו להריון, או אפילו מהרגע בו רק חשבנו על כך מתחיל תהליך של שינוי, מסע, שאנחנו מתחילות את דרכינו בו וכל אחת תגיע למקום אליו היא צריכה להגיע. אין יעד אחד לכולם, או מטרה אחת משותפת לכולן.

בתהליך הזה יש התפתחות, למידה, הכרות עצמית, התבגרות, עמידה מול עצמנו ומול הסביבה, הכרות עם הקול הפנימי העמוק שלנו, עם הדרך שבאנו לעשות פה.

אשמח להמשיך את שיחתנו, אם תרצי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירנה הי

נועה הופ
    25/10/2007

כבר פעמיים עניתי לך והמערכת כל פעם מוחקת את התשובה ... משהו לא תקין פה
    העלייה שלך במשקל תקינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו