מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקל בהריוןאילתי 4408/05/2010
אני בת 33 , הריון ראשון,,, אני כרגע בשבוע 17 אני גובה 1.56, התחלת ההריון שלי הייתי במשקל :: 57.72 קילו . כרגע אני שוקלת 62.72 שזו עלייה מטורפת!!!!!!!!!!
הקטע הוא שהעלייה שלי מתבטאת ישר בבטן, ויש לי בחודש במקום של חודש רביעי,,,,היא נראית כמו חודש שישי,,,לפחות
אני כולי בהלם איך הגעתי למצב הזה,,,אני חייבת לעשות משהו, אני החלטתי לוותר על כל המתוקים , והדברים המיותרים,,,אבל עדיין אסור לעשות דיאטה,,,איך אני יכולה לעצור את זה?? מטבלאות שהסתכלתי אני אמורה לסיים את ההריון בערך במשקל של 72 קילו , ואם אני כרגע עומדת על 62 קילו ואני בסה"כ בחודש 4 יש לי 10 קילו לעלות עד הסוף..האם זה אפשרי?? כי הבנתי שבחודשים מתקדמים עולים יותר במשקל?? אשמח לשמוע ,,,,,,,,,,,,,,תגובות בבקשה!! איך אני מגיעה לעמק השווה עם המשקל הזה!!
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
נועה הופ09/05/2010אני מקווה שמה שאני אכתוב ירגיע אותך במקצת כי העלייה שלך נחשבת עדיין לתקינה.
אני מבינה מאוד לליבך. החשש הכי גדול אצל כל אישה שנכנסת להריון שהיא תעלה הרבה במשקל ואיך וכיצד תוריד זאת אחרי...
מכיוון שאת יחסית בשלבי הריון עדיין לא מתקדמים ובאמת לא עלית בצורה מוגזמת אל תכנסי ללחץ איכלי נכון, בצורה מסודרת, רצוי אכן לוותר על הממתקים והדברים הלא מזינים ולהתמקד באוכל בריא ומזין, בהחלט אפשרי לאזן את העלייה במשקל זה רק עיניין של תיכנון סדר היום התזונתי זאת על מנת לא להגיע למצב שבו את אוכלת שטויות במקום אוכל. מותר לך לפרגן לעצמך גם באוכל טעים אבל שזה לא יהפוך לזה שאת מרשה לעצמך מכל הבא ליד רק בגלל שאת בהריון ....
בכל אופן תשתדלי להינות מההריון על אף שיש הרבה דברים מלחיצים זה הכיף הכי גדול וזאת תחושה שאחר כך תגעגעי אליה.
ותמיד ניתן ללכת לייעוץ והכוונה אצל דיאטנית במידה והדבר מאוד מעיק עליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה!!!!
אילתי 4414/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)