חומצה פולית 5 מ"ג בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה פולית 5 מ"ג בהריון
    דקלה
    16/05/2010

שלום רב
    אני נמצאת בשבוע 4 להריון ולוקחת לפי המלצה של האחות באסותא (הייתי בטפולי פריון-זריקות, מחזור אחד), כמות של כדור של 5 מ"ג חומצה פולית אך כשאני קוראת באינטרנט כתוב לקחת 400 מק"ג, אני מבולבלת, האם אני עושה נכון, אני לוקחת את הכמות הזו כ2 חודשיים אך לא מסודר, בשבוע האחרון כשגיליתי ,אני לוקחת מסודר מדי יום, האם הכמות תקינה.
    אגב, האם גם לקחת מולטיויטמין ? לקחתי לפעמים אך בו יש גם 400 מק"ג ,לקחתי יחד עם 5 מק"ג לפעמים, לא קבוע,

האם להמשיך במולטיויטמין בלבד, או בכדור 5 מק"ג, או בכלל, מה לעשות, תודה רבה
    בקיצור, אשמח לתשובה

דקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה פולית 5 מ"ג בהריון

הוספת תגובה

• דקלה שלום

נועה הופ
    16/05/2010

עלייך לשאול את הרופא המטפל שלך כיצד להמשיך. מינון של 5 מ"ג חומצה פולית נחשב כמינון גבוה והוא בד"כ ניתן לנשים שנמצאות בסיכון לעוברים עם מומים הקשורים למערכת העצבים ולעמוד השידרה (היסטוריה משפחתית או היסטוריה אישית... ) צריך לשאול את הרופא כיצד להמשיך. במולטיויטמין של הריון יש 1 מ"ג חומצה פולית יתכן ותוכלי להמשיך רק עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו