האם העלייה תקינה ושאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם העלייה תקינה ושאלה
    מילה
    20/05/2010

היי,
    אני שבוע 28+4, התחלתי את ההיריון במשקל 69.5, והיום אני 80.5, אני חושבת שעליתי קצת מעל המותר, האם אכן העלייה גבוהה מידי?
    ודבר נוסף, האם יכול לקרות מצב שאני עכשיו שבועיים לא אעלה במשקל ואז העלייה תהיה בטווח תקין ?

תודה מילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם העלייה תקינה ושאלה

הוספת תגובה

• מילה שלום

נועה הופ
    20/05/2010

עליית המשקל היא אכן גבוהה מעט. לא ציינת מה גובהך במקרה זה גם חשוב לבדוק האם התחלת את ההריון ב BMI תקין או בעודף משקל. בהחלט יכול להיות מצב שבו בשבועיים הקרובים המשקל לא יעלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעה

מילה
    20/05/2010

היי נועה, תודה על תשובתך המהירה
    לשאלתך גובהי הוא 1.60 והתחלתי עם 69.5 .
    אם בשבועיים הקרובים לא אעלה במשקל אזי הטווח עלייה שלי יהיה תקין ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילה שלום

נועה הופ
    23/05/2010

יתכן וזה יכנס לטווח התקין של הנורמה אך עדיין אני מאמינה שכן תמשיכי לעלות במשקל עד סוף ההריון לכן לא בטוח שזה ישאר בטווח התקין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו