דחוף יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף יעוץ
    קארין 30
    23/05/2010

שלום שמי קרולין בת 32
    גובה: 172
    משקל:85 ק"ג
    נכנסתי להריון ואני בחודש ה-1(עם עודף משקל) האם יש מצב לרדת ולשמור על משקל תקין במהלך ההריון? פוחדת שיעלה הרבה יש סיכוי לרדת אם אני משלבת ספורט?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף יעוץ

הוספת תגובה

• קרוליין שלום,

רויטל בן שושן
    24/05/2010

אני מבינה את החששות שלך מהעלייה במשקל במהלך ההריון כשאת מתחילה אותו בעודף משקל. מצד שני, מאוד לא מומלץ לרדת במשקל בזמן ההריון וזאת מכיוון שהחסר התזונתי והקלורי יכוללפגוע בהתפתחות העובר. אפשר לשלב פעילות גופנית בהריון (בתנאי שמהלך ההריון תקין) ובהחלט למתן את העלייה. אם את מאוד חוששת את יכולה להתייעץ עם דיאטנית קלינית שתוכל להתאים עבורך תפריט לעלייה נכונה ומתונה במשקל. אשמח לייעץ לך במידה ותירצי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

קארין 30
    26/05/2010

שלום ותודה על עזרתך
    אני לא רוצה להגיע ל-100 ק"ג זה המון האם דרך דיאטנית קלינית אצליח לשמור ממש ואני לא יעלה הרבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה במשקל

רויטל בן שושן
    27/05/2010

שלום שוב,
    על פי המשקל ההתחלתי שלך סך העלייה שלך במשקל צריכה להיות 7-11.5 ק"ג כלומר עד למשקל 92- 96.5 ק"ג. דיאטנית יכולה לעזור לך בכך שתתאים עבורך תפריט לעלייה מתונה במשקל על פי ההמלצות.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו