מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף יעוץקארין 3023/05/2010
שלום שמי קרולין בת 32
גובה: 172
משקל:85 ק"ג
נכנסתי להריון ואני בחודש ה-1(עם עודף משקל) האם יש מצב לרדת ולשמור על משקל תקין במהלך ההריון? פוחדת שיעלה הרבה יש סיכוי לרדת אם אני משלבת ספורט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוליין שלום,
רויטל בן שושן24/05/2010אני מבינה את החששות שלך מהעלייה במשקל במהלך ההריון כשאת מתחילה אותו בעודף משקל. מצד שני, מאוד לא מומלץ לרדת במשקל בזמן ההריון וזאת מכיוון שהחסר התזונתי והקלורי יכוללפגוע בהתפתחות העובר. אפשר לשלב פעילות גופנית בהריון (בתנאי שמהלך ההריון תקין) ובהחלט למתן את העלייה. אם את מאוד חוששת את יכולה להתייעץ עם דיאטנית קלינית שתוכל להתאים עבורך תפריט לעלייה נכונה ומתונה במשקל. אשמח לייעץ לך במידה ותירצי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
קארין 3026/05/2010שלום ותודה על עזרתך
אני לא רוצה להגיע ל-100 ק"ג זה המון האם דרך דיאטנית קלינית אצליח לשמור ממש ואני לא יעלה הרבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה במשקל
רויטל בן שושן27/05/2010שלום שוב,
על פי המשקל ההתחלתי שלך סך העלייה שלך במשקל צריכה להיות 7-11.5 ק"ג כלומר עד למשקל 92- 96.5 ק"ג. דיאטנית יכולה לעזור לך בכך שתתאים עבורך תפריט לעלייה מתונה במשקל על פי ההמלצות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)