תוספי ויטמינים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי ויטמינים בהריון
    עדי
    27/05/2010

אני בשבוע 14 וחצי עם תאומים. לוקחת עד היום פולקס שמכיל ברזל ו-400 מק"ג חומצה פולית. ובנפרד B12.

הרופא שלי אמר לי לקחת גם פרנטל ואומגה 3, הפרנטל מכיל 1000 מק"ג חומצה פולית והאומגה 3 מכיל 400 מק"ג חומצה פולית. סה"כ אם אקח את כולם יצא לי 1800 מק"ג חומצה פולית, זה לא המון??? גם אם אוותר על הפולקס ואקח את הברזל בנפרד עדיין זה 1400 מק"ג ליום של חומצה פולית.

אם אוותר על הפולקס אצטרך לקחת את הברזל בנפרד אבל גם בפרנטל יש ברזל ו-B12 אבל במינונים מאוד נמוכים כך שלגביהם אני מניחה שאין בעיה שזה בנוסף. תקנו אותי אם אני טועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי ויטמינים בהריון

הוספת תגובה

• תוספים

רויטל בן שושן
    27/05/2010

עדי שלום,
    לשאלתך, כן 1800 זה מינון גבוה של חומצה פולית. ההנחיות אומרות עד 1000 מק"ג ליום. ישנן . מסכימה איתך שזו בעייה במידה ומחליטים לקחת את התוספים יחד. בשוק תוספי פרנטל עם 400 מק"ג לכדור כך שזה כבר פחות. וגם תוסף ברזל יש ללא חומצה פולית.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו