עלייה במשקל שבוע 22

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל שבוע 22
    מלכה
    30/10/2007

הי
    אני בשבוע 22. התחלתי את ההריון 54 קג' (1.69) וכיום אני 61 קג'. אני מתעמלת פעם בשבוע ולא אוכלת יותר ממה שאכלתי לפני ההריון. השינוי העיקרי בתזונה שלי הוא שלפני ההריון נמנעתי ממוצרי חלב ולחם.
    האם עלי להתחיל דיאטה כלשהי? אני משתדלת לשמור על המשקל הנוכחי ולהמנע מלאכול בשעות הערב. עפי' הנתונים שלי, באיזה שבוע הייתי אמורה להגיע למשקל הנוכחי?
    המון תודה
    מלכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל שבוע 22

הוספת תגובה

• מלכה שלום רב,

נועה הופ
    03/11/2007

התחלת את ההריון עם BMI יחסית נמוך ( 19 ) . סך הכל עד כה העלייה היא תקינה על הטווח העליון.
    בכל מקרה הריון הוא אינו זמן לדיאטה ואסור לאכול פחות מ- 1800 קלוריות ביום. לרדת במשקל בתקופת ההריון זה בוודאי לא מומלץ אבל מה שכן אפשר לשמור על המשקל הנוכחי לזמן מה... וכך להתאזן.
    עלייה תקינה במשקל לנשים אשר החלו את ההריון במשקל תקין נע בין 11 - 16 ק"ג . במקרה שלך התחלת עם משקל נמוך ולכן גם אם תעלי את המקסימום זה יהיה בסדר גמור.
    מומלץ להמשיך לאכול ארוחות מסודרות, לאכול הרבה ירקות ומכל אבות המזון וכמובן לא לאכול בשביל 2 ויהיה בסדר

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו