מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות אכילה והריוןאסנת06/06/2010
שלום רב,
בעבר היתה לי בעית השמנה קשה (אכילת יתר מלווה בבולמוסים), כבר מספר שנים אני נעזרת בקבוצת תמיכה של אכלנים כפייתיים ובדיאטה מאוד מדוקדקת שבה אני נמנעת כמעט מכל סוגי הפחממות (אני אוכלת פייבר 1, 2 פירות ליום וירקות), 3 ארוחות בדיוק ביום שחוזרות על עצמן מדי יום:
בוקר- יוגורט, 2 פירות, כוס פייבר 1
צהריים- רבע עוף עם 2 כוסות ירקות מבושלים
ערב- סלט ירקות עם 5 צבעים ו200 גר' גבינה בולגרים 5% וכן 2 כפיות שמן
זהו! זה מאוד עוזר לי להתמודד עם הבעיה שלי ואני אכן מאוזנת כבר זמן רב.
אני בהריון, בשבוע מוקדם (4) ואני מאוד חוששת שאני לא אוכלת מספיק פחממות או שומנים, מצד שני אני חוששת לשנות את הדיאטה ולחזור למשקלי הקודם (100 ק"ג על 160 ס"מ, כאשר כיום אני 70 ק"ג)
האם אני אוכלת בסדר?
אשמח לתשובה
אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות אכילה בהריון
רויטל בן שושן07/06/2010אסנת שלום,
שמחה לשמוע שאת מתמודדת יפה עם הבעייה.
הכמות שאת אוכלת ליום טובה לדיאטה אך פחות להריון
אני מבינה את החששות שלך מעלייה במשקל והייתי מציעה לך להשאיר את התפריט כמו שהוא אך להוסיף 3 ארוחות ביניים של יוגורט/ 2 פרוסות לחם קל מלא עם מריחה/ פרי/ 3 אגוזים/ 8 שקדים
בכל אופן לתפריט הנוכחי חסר לך בהריון פחמימות, סידן- מוצרי חלב, בשר בקר- ברזל- לפחות אחת לשבוע, קטניות, אגוזים וזרעים וגם ביצים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)