מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה טרום הריוןלירן13/06/2010
הי.אני בת 35.מתכננת בימים אלו להתחיל ל"עבוד" על הריון.הבעיה שלי היא שאני לא אוכלת אוכל מאוזן, אני לא אוהבת ירקות בכלל ולא אוכלת כמעט בכלל.אני גרה כרגע בקנדה ומשום מה מאז שאנחנו כאן כשאני אוכלת פירות אני נתקפת עוויתות בבטן לאחר מכן.אין לי מושג למה זה קורה אבל זה קורה רק כאן, בארץ זה לא קרה לי מעולם.אני צורכת מעט מאוד דברי חלב.בקיצור, מה עליי לעשות כדי שלא יהיו לי חסכים בויטמינים בזמן ההריון ובכלל איך אוכל להגיע לתזונה מאוזנת כשאני לא אוכלת חצי מהדברים שצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה טרום הריונית
רויטל בן שושן13/06/2010ליאת שלום,
לתפריט מאוזן את זקוקה לפחות ל3 מנות של מוצרי חלב ביום (כוס חלב, יוגורט, פרוסת גבינה צהובה, 2-3 כפות גבינה) ולפחות ל4-5 ירקות ופירות בצבעים שונים.
ממה שאת מספרת איני יכולה להבין לגמרי מה את אוכלת. ממליצה לך להגיע לדיאטנית שתוכל להעריך את התפריט שלך ולהתאים עבורך תפריט מאוזן וללא חסרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)