שאלה טרום הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה טרום הריון
    לירן
    13/06/2010

הי.אני בת 35.מתכננת בימים אלו להתחיל ל"עבוד" על הריון.הבעיה שלי היא שאני לא אוכלת אוכל מאוזן, אני לא אוהבת ירקות בכלל ולא אוכלת כמעט בכלל.אני גרה כרגע בקנדה ומשום מה מאז שאנחנו כאן כשאני אוכלת פירות אני נתקפת עוויתות בבטן לאחר מכן.אין לי מושג למה זה קורה אבל זה קורה רק כאן, בארץ זה לא קרה לי מעולם.אני צורכת מעט מאוד דברי חלב.בקיצור, מה עליי לעשות כדי שלא יהיו לי חסכים בויטמינים בזמן ההריון ובכלל איך אוכל להגיע לתזונה מאוזנת כשאני לא אוכלת חצי מהדברים שצריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה טרום הריון

הוספת תגובה

• תזונה טרום הריונית

רויטל בן שושן
    13/06/2010

ליאת שלום,
    לתפריט מאוזן את זקוקה לפחות ל3 מנות של מוצרי חלב ביום (כוס חלב, יוגורט, פרוסת גבינה צהובה, 2-3 כפות גבינה) ולפחות ל4-5 ירקות ופירות בצבעים שונים.
    ממה שאת מספרת איני יכולה להבין לגמרי מה את אוכלת. ממליצה לך להגיע לדיאטנית שתוכל להעריך את התפריט שלך ולהתאים עבורך תפריט מאוזן וללא חסרים.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו