עליה מהירה במשקל- עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה מהירה במשקל- עזרה...
    מיכל
    16/06/2010

בוקר טוב,
    אני בשבוע 35 ונמצאת בשמירת הריון משבוע 27 (בבית ולא מתעמלת).
    בשבועות האחרונים התחילו לי בצקות בידיים וברגליים.
    אני נשקלת כמעט כל יום ורואה שקצב העלייה במשקל שלי מהיר (קילו בשלושה ימים).
    במסגרת השמירה אני במעקב כל כמה ימים ואין לי רעלת הריון/סכרת הריון, ובדיקות הדם שלי תקינות.
    מדוע העלייה כ"כ מהירה? אני אוכלת אבל לא זוללת בשביל שניים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה מהירה במשקל- עזרה...

הוספת תגובה

• שאלה לדניאלה..

מייקי
    16/06/2010

מקווה שזו לא חדירה לפרטיות, גם אני שאלתי לגבי הבצקות הקשות, לפי מה שכתבת אין לך רעלת הריון ובכל זאת, מדוע נתנו לך שמירת הריון??
    אני סובלת נורא מהבצקות וגם אין לי סימנים של רעלת כמו לחץ דם או חלבון בשתן...

תודה רבה ואת לא חייבת לענות פשוט סתם מעניין אותי כאחוות ההריוניות והבצקתיות
    :)
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מייקי

מיכל
    16/06/2010

היו לי כאבי גב תחתון מאוד חזקים (יש לי בטן גדולה ואני רק 1.61..) והרופא שלח אותי למיון.
    במיון ראו שצוואר הרחם מאוד התקצר ולכן חייבו אותי בשמירת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דניאלה

מייקי
    17/06/2010

תודה ששיתפת :)
    פשוט אני דיי חרדה לנושא הבצקות ברגליים, זה הריון IVF והוא דיי יקר לי, אני מפחדת קצת כי הפרמטרים של חלבון ולחץ דם אמנם בסדר אבל בכל זאת לא ברור לי למה הידיים רדומות וכפות הרגליים כל כך נפוחות... אני רק בשבוע 24..
    בכל מקרה אני רואה שאת קרובה לסוף אז אברך שתהיה שעה קלה ולידה קלה בידיים מלאות ושמחות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה שלום

נועה הופ
    17/06/2010

יתכן מאוד והעלייה המהירה היא תוצאה של הבצקות. עלייך לפנות לרופא וכל הזמן לעקוב אחרי חלבון בשתן.
    מן הסתם העלייה גם קשורה לעליית משקל העובר אך מה שאת מתארת הוא קצת מהיר מאוד שבאמת יכול להיות קשור לצבירת הנוזלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    17/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו