מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה מהירה במשקל- עזרה...מיכל16/06/2010
בוקר טוב,
אני בשבוע 35 ונמצאת בשמירת הריון משבוע 27 (בבית ולא מתעמלת).
בשבועות האחרונים התחילו לי בצקות בידיים וברגליים.
אני נשקלת כמעט כל יום ורואה שקצב העלייה במשקל שלי מהיר (קילו בשלושה ימים).
במסגרת השמירה אני במעקב כל כמה ימים ואין לי רעלת הריון/סכרת הריון, ובדיקות הדם שלי תקינות.
מדוע העלייה כ"כ מהירה? אני אוכלת אבל לא זוללת בשביל שניים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדניאלה..
מייקי16/06/2010מקווה שזו לא חדירה לפרטיות, גם אני שאלתי לגבי הבצקות הקשות, לפי מה שכתבת אין לך רעלת הריון ובכל זאת, מדוע נתנו לך שמירת הריון??
אני סובלת נורא מהבצקות וגם אין לי סימנים של רעלת כמו לחץ דם או חלבון בשתן...
תודה רבה ואת לא חייבת לענות פשוט סתם מעניין אותי כאחוות ההריוניות והבצקתיות
:)
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מייקי
מיכל16/06/2010היו לי כאבי גב תחתון מאוד חזקים (יש לי בטן גדולה ואני רק 1.61..) והרופא שלח אותי למיון.
במיון ראו שצוואר הרחם מאוד התקצר ולכן חייבו אותי בשמירת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאלה
מייקי17/06/2010תודה ששיתפת :)
פשוט אני דיי חרדה לנושא הבצקות ברגליים, זה הריון IVF והוא דיי יקר לי, אני מפחדת קצת כי הפרמטרים של חלבון ולחץ דם אמנם בסדר אבל בכל זאת לא ברור לי למה הידיים רדומות וכפות הרגליים כל כך נפוחות... אני רק בשבוע 24..
בכל מקרה אני רואה שאת קרובה לסוף אז אברך שתהיה שעה קלה ולידה קלה בידיים מלאות ושמחות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה שלום
נועה הופ17/06/2010יתכן מאוד והעלייה המהירה היא תוצאה של הבצקות. עלייך לפנות לרופא וכל הזמן לעקוב אחרי חלבון בשתן.
מן הסתם העלייה גם קשורה לעליית משקל העובר אך מה שאת מתארת הוא קצת מהיר מאוד שבאמת יכול להיות קשור לצבירת הנוזלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל17/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)