קרטיבים נגד בחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרטיבים נגד בחילות
    דקלה
    17/06/2010

שלום רב, תודה על הפורום המקסים והחשוב.
    אני בשבוע 9 והתחלתי לאכול קרטיבים כשאני לא מרגישה טוב וזה עוזר לי, אני יודעת שיש בזה הרבה צבע מאכל, האם אני מזיקה לעובר?

דבר נוסף, אני לא אוכלת כמעט בשר, נוטלת כדורי ברזל מסוג פריפול+כמעט בכל יום B12, כמה חומצה פולית לקחת בנוסף?

עוד שאלה, האם מותר לקחת פרוביוטיק פמינה כי יש לי פטריה בנרתיק? האם מותר עם כל מאכל והאם מותר בכלל?

דבר אחרון, אומגה שלוש של הריון האם לקחת? רופא הנשים שלי אמר שזה מיותר, אני לא אוכלת דגים, מה דעתכן? תודה דקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרטיבים נגד בחילות

הוספת תגובה

• דקלה שלום

נועה הופ
    18/06/2010

לגבי הקרטיבים אין בעייה יש גם קרטיבים עם צבעי מאכל טבעיים.
    לגבי חומצה פולית נהוג רצוי שתבדקי יתכן ואת כבר לוקחת חומצה פולית אולי בתוך הויטמין B12 ואולי בתוך הפיריפול ואם אין שם תמיד יש כדורים משולבים (מינון מקובל הוא 400 מיקרוגרם) עם חומצה פולית. לגבי פרוביוטיק פמינה ואומגה 3 יש לשאול את הרופא נשים. לגבי אומגה 3 אין המלצה רישמית לתוסף אומגה 3 בהריון אך נהוג להוסיף תוסף בתחילת הטרימסטר האחרון שבו יש התפתחות מואצת של המוח של העובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו