כמות מזון- דחוף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות מזון- דחוף !
    מיכאלה
    21/06/2010

אני לפני שבוע 12, ואני מאוד מפחדת שאני לא אוכלת מספיק ולא מגוון .
    הרגלי התזונה שלי השתנו מלפני ההריון ולא דווקא לטובה .
    אני לא מסוגלת להסתכל או לחשוב על אכילת בשר, דבר שבעבר מאוד אהבתי .
    אני מנסה אבל לא מצליחה לאכול בשר . אז אני אוכלת הרבה מוצרי חלב, הוספי בבוקר פרוסת לחם עם גבינה .
    בצהריים אני אוכלת שניצלונים מוכנים או שניצל דג מוכן עם ירקות וטחינה שהכנתי בבית .
    אחה"צ אני אוכלת פרוסת לחם עם משהו מתוק- ריבה, ממרח תמרים..
    ובערב אני משתדלת לאכול 2 פרוסות לחם עם גבינה, ביצה, או קצת פתיתים, אבל חוסר התאבון משתלט עליי מהר מאוד ואני לעתים לא מסיימת את מה שבצלחת .
    נראה לי שאני לא אוכלת מספיק כי עד עכשיו לא עליתי במשקל וזה מאוד מדאיג אותי...
    אני אשמח לעיצה מה אני יכולה להוסיף לתפריט במהלך היום על מנת להתחיל לעלות .
    הנושא מאוד מדאיג אותי, אשמח למעט עזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות מזון- דחוף !

הוספת תגובה

• רוית שלום

רויטל בן שושן
    24/06/2010

קודם בכדי להרגיע אותך אין זה חובה לעלות במשקל בהריון עד השבוע ה13. אם תהייה עלייה השבועות אלה זה ב1-2 ק"ג. למעשה העלייה במשקל מתחילה מתחילת השבוע ה14 ואילך.
    לגבי האוכל, נשים רבות בהריון סולדות מהבשר אך מכיוון שהוא מאוד נחוץ בשל תכולת הברזל והB12 שבו, את כן צריכה להקפיד. אם קשה לך לאכול מבושל את יכולה לאכול קר- אולי רצועות חזה עוף בסלט, אולי טונה (לא יותר מ2-3 מנות דג לשבוע. קופסה= מנה),אולי על האש, תנסי לחשוב על דרכים שאולי כן מסתדר לך לאכול.
    בנוגע לתפריט שלך את יכולה להוסיף ביצה,פירות שחסר לך וגם קטניות בשילוב הדגנים שאת אוכלת לדוגמה אורז עם עדשים.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר כושר בהריון

חגה
    25/06/2010

הי,
    אני ממש בתחילת ההריון (עוד ממש לפני אולטרסאונד ראשון). לפני ההריון הייתי מתאמנת בקביעות בשיעורי עיצוב ובשעורי קיקבוקס. האם עלי לשנות את האימונים או שאני יכולה להמשיך לרוץ, לעשות קיקבוקס ועיצוב כרגיל (עד שאני פשוט לא אוכל). עוד דבר, איזה מכשירים בחדר כושר כן מתאימים לנשים בהריון?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר כושר בהריון

רויטל בן שושן
    27/06/2010

נועה שלום,
    בהחלט אפשר ואפילו רצוי לשלב פע"ג גם בהריון בתנאי שמהלך ההריון תקין.
    באופן עקרוני אם עד כה התאמנת בקביעות את בהחלט יכולה להמשיך אך באופן מתון יותר (עד דופק של 60-70% מהדופק המקסימלי שלך (220- הגיל שלך))
    שיעורי עיצוב וקיקבוקס נחשבים לבסדר אם כי בשלבים מתקדמים יותר של ההריון כדאי להמנע משכיבה ממושכת על הגב וזהירות מאביזרים שיכולים לפגוע בבטן. גם ריצה נחשבת לבטוחה בהריון.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו