סידן ללא מוצרי חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידן ללא מוצרי חלב
    שני
    24/06/2010

שלום רב!
    אני בהריון שבוע 17 הפסקתי לצרוך מוצרי חלב בשבועות האחרונים עקב אקנה ופצעי זיעה שהתפתחו בהריון. מאז שהפסקתי עם החלב יש הטבה משמעותית עם הפצעים אך איני יודעת האם אני מספקת לגוף את הסידן שהוא צריך וכמובן לעובר.
    אני מקפידה על אכילת טחינה, שקדים, כרוב ופירות יבשים אך איני יודעת באילו כמויות וגם איני רוצה להפריז באכילתם בשל תכולת השומן הגבוהה שבהם..כמו כן איני אוכלת דגים וסויה
    האם תוכלי לרשום לי כמויות של מזונות שעליי לאכול ביום על מנת לספק את כמות הסידן הנחוצה..כמו כן אני נוטלת פראנטל של חברת ויטה הלת'
    תודה מראש שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סידן ללא מוצרי חלב

הוספת תגובה

• סידן

רויטל בן שושן
    27/06/2010

שני שלום,
    סידן מהצומח מגיע גם מברוקולי, תפוז ובמיה אם את אוהבת.
    בנוסף את לא חייבתלהוריד באופן גורף את מוצרי החלב ולנסות אולי מוצרי חלב עיזים. גם יוגורט רקוטג' את יכולה לנסות בהדרגה.
    בכל אופן אקנה בשליש הראשון מאוד נפוץ בהריון ועובר בשליש השני כך שלא חייב להיות קשר בין השניים. אני לא יודעתעל הקשר כזה.
    מייעצתלך לחזור בהדרגה עם היוגורט ביו והקוטג' וגבינות העיזים ואם הכל בסדר מה שאני מאמינה שיהיה את יכולה לחזור לאכול הכל.
    אשמח אם תעדכני
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו