מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סידן ללא מוצרי חלבשני24/06/2010
שלום רב!
אני בהריון שבוע 17 הפסקתי לצרוך מוצרי חלב בשבועות האחרונים עקב אקנה ופצעי זיעה שהתפתחו בהריון. מאז שהפסקתי עם החלב יש הטבה משמעותית עם הפצעים אך איני יודעת האם אני מספקת לגוף את הסידן שהוא צריך וכמובן לעובר.
אני מקפידה על אכילת טחינה, שקדים, כרוב ופירות יבשים אך איני יודעת באילו כמויות וגם איני רוצה להפריז באכילתם בשל תכולת השומן הגבוהה שבהם..כמו כן איני אוכלת דגים וסויה
האם תוכלי לרשום לי כמויות של מזונות שעליי לאכול ביום על מנת לספק את כמות הסידן הנחוצה..כמו כן אני נוטלת פראנטל של חברת ויטה הלת'
תודה מראש שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן
רויטל בן שושן27/06/2010שני שלום,
סידן מהצומח מגיע גם מברוקולי, תפוז ובמיה אם את אוהבת.
בנוסף את לא חייבתלהוריד באופן גורף את מוצרי החלב ולנסות אולי מוצרי חלב עיזים. גם יוגורט רקוטג' את יכולה לנסות בהדרגה.
בכל אופן אקנה בשליש הראשון מאוד נפוץ בהריון ועובר בשליש השני כך שלא חייב להיות קשר בין השניים. אני לא יודעתעל הקשר כזה.
מייעצתלך לחזור בהדרגה עם היוגורט ביו והקוטג' וגבינות העיזים ואם הכל בסדר מה שאני מאמינה שיהיה את יכולה לחזור לאכול הכל.
אשמח אם תעדכני
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)