מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לדיאטת בזק!טל01/07/2010
שלום! אני אחרי טיפול פוריות ועדיין לא יודעת האם נקלט והאם אני בהריון.
בכל מקרה, עצם המחשבה שבע"ה אני אשמע בשורות טובות, נתקפתי חרדה בכל הקשור למשקל שלי.
בחודשים האחרונים עליתי הרבה במשקל וכעת אני שוקלת 104 קילו. יש לי אסטמה וכבר כעת קשה לי לנשום.
אני מאד רוצה לרדת במשקל דחוף כדי שאוכל להכנס להריון בצורה יותר סבירה. מה עלי לעשות? האם אפשר במצב שאני נמצאת בו להתחיל דיאטה? הליכה בקצב מהיר ?
זקוקה לתשובה דחוף!
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום רב,
נועה הופ02/07/2010אני מבינה את החששות שמלווים אותך. אם זאת דיאטת בזק לא תענה על הפיתרון, כי בסופו של דבר דיאטות אילו גורמות לירידה מהירה במשקל שרובה נובעה מפירוק רקמת שריר, ובנוסף במידה ואת אכן בהריון אסור לך לבצע שיאטה קיצונית מישום שאת עלולה לסכן את בריאות העובר שלך.
אני ממליצה לך בחום לפנות לדיאטנית שתלווה אותך באופן אישי תוך כדי תהליך של ירידה במשקל אבל בצורה בריאה ונכונה שלא תסכן את הגופך שלך ולא את העובר. מקווה בישבילך שאת בהריון אך במידה ולא עכשיו זה הזמן לטפל בעצמך. את יכולה לרדת במשקל בהחלט גם במצב הנוכחי אך לעשות זאת בצורה מבוקרת.
אשמח לייעץ ולעזור לך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)