מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה במשקליעל05/07/2010
שלום רב,
אני נמצאת היום בשבוע 14 להריון. גובה 1.55 התחלתי את ההריון במשקל 43 ק"ג.
יש לציין כי אני משתדלת לאכול בריא וטוב ומקפידה על ספורט אירובי (הליכה ולעיתים ריצה).
נשקלתי הבוקר וראיתי עליה של כ- 2.5 ק"ג.
מבדיקה בפורום ובכלל בספרי הדרכה והריון ראיתי כי אין סיבה לעלות תחילת ההריון ועל כן אני לא מבינה ממה העליה הזו נובעת.
חשוב לי לציין כי יש ימים שאני לא מקפידה על תזונה נכונה אבל מאזנת או חוזרת למוטב ביום שלמחרת.
שאלתי היא ממה מורכבת כעת העליה במשקל? ומדוע אינה תקינה לפי הספרים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע דלגתם עלי...?
יעל05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה במשקל
רויטל בן שושן05/07/2010שלום לך,
נכון שעל פי ההמלצות לא חייבת להיות עלייה במשקל בשליש הראשון להריון ( עד לשבוע 13) אך רוב הנשים כן עולות וזה בסדר. עלייה תקינה בשבועות אלה נחשבת עד ל1.8 ק"ג. החל מהשבוע ה14 כן ישנה עלייה במשקל ומכיוון שהתחלת את ההריון בתת משקל הקצב עבורך צריך להיות כ-500 גר' לשבוע.
כלומר העלייה שלך מאוד מסתדרת עם ההמלצות.
נכון שהעובר מאוד קטן כרגע אך עיקר העלייה עד כה היא בנפח הדם, הרחם, החזה ואיברים נוספים שגדלים במהלך ההריון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)