מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו אני הולכת להיות ענקית )-:מירית06/11/2007
ככה - הריון שני. לפני ההריון שקלתי 51 קג'
בהריון הראשון עליתי בסה"כ 23 קג' ! בשבוע 42 בו ילדתי נראיתי והרגשתי כמו פיל קטן...
כעת אני בשבוע 12 ואני כבר שוקלת 54.5, האם מצפה לי גורל דומה הפעם?
אני רעבה הרבה יותר מכרגיל (אני לא אכלנית בכלל באופן רגיל ותמיד מאוד רזה)
האם אוכל להחליף נגיד לחם בפריכיות ומוצרים מעין אלה, האם מותר לאכלם בהריון? האם יש לכן עוד טיפים בשבילי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית שלום רב,
נועה הופ07/11/2007אכן העלת משקל רב בהריון הראשון אך קשה לי להגיד לך אם מצפה לך שוב עלייה גדולה זאת מישום שאינני מכירה אותך ואת הרגלי האכילה שלך לפני ובהריון עצמו. עד כה עלית קצת מעבר למה שצריך אך אין זה אומר שאת חייבת להמשיך במגמתיות הזאת כי תמיד אפשר לאזן את העלייה לשמור על המשקל מספר שבועות...הייתי מציעה לך בחום לפנות לייעוץ וליווי אישי אצל דיאטנית ואצלה תרכיבו תפריט משביע ( שיענה על הצורך של הרעב הגובר ) וידאג לספק לך ותינוקך את כל הדרוש להתפתחותו.
החלפת לחם בפרכיות אורז לא בהכרח תעזור .. מדובר בשורה התחתונה בעיניין של כמויות אם את אוכלת חבילה שלמה של פירכיות ועל זה שמה עוד ממרחים זה אף ישמין יותר מהלחם !!
מה שכן הייתי מציעה זה להפוך את הדגנים שאת אוכלת לדגנים מלאים במקום לחם רגיל ללחם מלא, במקום קורנפלקס רגיל, דגני בוקר מלאים כגון און- ברן או ברנפלקס, להוסיף קטניות לתפריט שהן יותר משביעות מפחמימה רגילה ולאכול הרבה ירקות שהם משביעים ונטולי ערך קלורי כמעט.
בכל המזונות הללו יש סיבים משביעים שיעזרו לפעולת המעיים ויתרמוו לתחושת השובע.
אשמח לעזור אם תרצי ייעוץ אישי בתחום
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה גם
ורד לב07/11/2007על חשיבות הפעילות הגופנית.
לא רק שפעילות עוזרת לויסות ושמירה על משקל תקין, היא גם דואגת "לסדר" צרכים אנרגטיים ותורמת משמעותית לתהליך הלידה והשיקום שאח"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)