הצילו אני הולכת להיות ענקית )-:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו אני הולכת להיות ענקית )-:
    מירית
    06/11/2007

ככה - הריון שני. לפני ההריון שקלתי 51 קג'
    בהריון הראשון עליתי בסה"כ 23 קג' ! בשבוע 42 בו ילדתי נראיתי והרגשתי כמו פיל קטן...
    כעת אני בשבוע 12 ואני כבר שוקלת 54.5, האם מצפה לי גורל דומה הפעם?
    אני רעבה הרבה יותר מכרגיל (אני לא אכלנית בכלל באופן רגיל ותמיד מאוד רזה)
    האם אוכל להחליף נגיד לחם בפריכיות ומוצרים מעין אלה, האם מותר לאכלם בהריון? האם יש לכן עוד טיפים בשבילי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מירית שלום רב,

נועה הופ
    07/11/2007

אכן העלת משקל רב בהריון הראשון אך קשה לי להגיד לך אם מצפה לך שוב עלייה גדולה זאת מישום שאינני מכירה אותך ואת הרגלי האכילה שלך לפני ובהריון עצמו. עד כה עלית קצת מעבר למה שצריך אך אין זה אומר שאת חייבת להמשיך במגמתיות הזאת כי תמיד אפשר לאזן את העלייה לשמור על המשקל מספר שבועות...הייתי מציעה לך בחום לפנות לייעוץ וליווי אישי אצל דיאטנית ואצלה תרכיבו תפריט משביע ( שיענה על הצורך של הרעב הגובר ) וידאג לספק לך ותינוקך את כל הדרוש להתפתחותו.
    החלפת לחם בפרכיות אורז לא בהכרח תעזור .. מדובר בשורה התחתונה בעיניין של כמויות אם את אוכלת חבילה שלמה של פירכיות ועל זה שמה עוד ממרחים זה אף ישמין יותר מהלחם !!
    מה שכן הייתי מציעה זה להפוך את הדגנים שאת אוכלת לדגנים מלאים במקום לחם רגיל ללחם מלא, במקום קורנפלקס רגיל, דגני בוקר מלאים כגון און- ברן או ברנפלקס, להוסיף קטניות לתפריט שהן יותר משביעות מפחמימה רגילה ולאכול הרבה ירקות שהם משביעים ונטולי ערך קלורי כמעט.
    בכל המזונות הללו יש סיבים משביעים שיעזרו לפעולת המעיים ויתרמוו לתחושת השובע.

אשמח לעזור אם תרצי ייעוץ אישי בתחום

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה גם

ורד לב
    07/11/2007

על חשיבות הפעילות הגופנית.
    לא רק שפעילות עוזרת לויסות ושמירה על משקל תקין, היא גם דואגת "לסדר" צרכים אנרגטיים ותורמת משמעותית לתהליך הלידה והשיקום שאח"כ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו