הפרעת אכילה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה בהריון
    שיר
    19/07/2010

הי

אני סובלת מזה שנים רבות מאנורקסיה אושפזתי בתה"ש פעמיים.

יש לי בבית 2 ילדים שנולדו במשקל תקין ובמועד.

כעט אני הריון 3 שבוע 27+ גובהי 1.67 ומשקלי עומד על 56 ק"ג. בתחילת ההריון שקלתי 46ק"ג.

האם העליה עד כה תקינה? כמה נותר לי לעלות? האם בהכרח שכל אשה עולה 500גר' בשבוע בשליש האחרון?

אני אוכלת כרגע כ 1000 קלוריות ביום האם זה מספיק?

תודה רבה מאד על הסבלנות. והמענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה בהריון

הוספת תגובה

• שיר שלום

רויטל בן שושן
    20/07/2010

העלייה שלך עד כה במשקל תקינה וזה מאוד מעודד וטוב.
    מכיוון שהתחלת את ההריון בתת משקל את אמורה לעלות לפחות בין 12.5-18 ק"ג ואפילו יותר קרוב לגבול העליון שלו.
    העלייה במשקל שונה מאשה לאשה אך במקרה שלך הייתי מצפה לעלייה של לפחות 500 גר' לשבוע.
    מצד שני ואני בטוחה שאת יודעת זאת 1000 קלוריות ליום אינן מספיקות עבורך ועבור העובר. הצריכה היומית בהריון עומדת על כ1800 קלוריות לפחות.
    אני שמחה ששני הילדים שלך נולדו במשקל תקין. ממליצה לך כבר כעת אולי לפנות לאיש מקצוע שיוכל לעזור לך בכל ההתייחסות לאוכל ולדימוי הגוף. אני יודעת כמה זה קשה אך אפשרי אם תרצי.
    ילדים וגם הקטנים מאוד מבינים ומחקים אותנו הגדולים. אני יודעת שלא לשם כך שלחת את השאלה אך את חייבת זאת אם לא לך אז לילדים ולזה שבדרך.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו