מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת אכילה בהריוןשיר19/07/2010
הי
אני סובלת מזה שנים רבות מאנורקסיה אושפזתי בתה"ש פעמיים.
יש לי בבית 2 ילדים שנולדו במשקל תקין ובמועד.
כעט אני הריון 3 שבוע 27+ גובהי 1.67 ומשקלי עומד על 56 ק"ג. בתחילת ההריון שקלתי 46ק"ג.
האם העליה עד כה תקינה? כמה נותר לי לעלות? האם בהכרח שכל אשה עולה 500גר' בשבוע בשליש האחרון?
אני אוכלת כרגע כ 1000 קלוריות ביום האם זה מספיק?
תודה רבה מאד על הסבלנות. והמענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר שלום
רויטל בן שושן20/07/2010העלייה שלך עד כה במשקל תקינה וזה מאוד מעודד וטוב.
מכיוון שהתחלת את ההריון בתת משקל את אמורה לעלות לפחות בין 12.5-18 ק"ג ואפילו יותר קרוב לגבול העליון שלו.
העלייה במשקל שונה מאשה לאשה אך במקרה שלך הייתי מצפה לעלייה של לפחות 500 גר' לשבוע.
מצד שני ואני בטוחה שאת יודעת זאת 1000 קלוריות ליום אינן מספיקות עבורך ועבור העובר. הצריכה היומית בהריון עומדת על כ1800 קלוריות לפחות.
אני שמחה ששני הילדים שלך נולדו במשקל תקין. ממליצה לך כבר כעת אולי לפנות לאיש מקצוע שיוכל לעזור לך בכל ההתייחסות לאוכל ולדימוי הגוף. אני יודעת כמה זה קשה אך אפשרי אם תרצי.
ילדים וגם הקטנים מאוד מבינים ומחקים אותנו הגדולים. אני יודעת שלא לשם כך שלחת את השאלה אך את חייבת זאת אם לא לך אז לילדים ולזה שבדרך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)