סודיום סכרים וסודיום ציקלמט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סודיום סכרים וסודיום ציקלמט
    אבישג
    26/07/2010

שלום אני נמצאת בהריון בשבוע 10 ויש לנו כמויות מאוד גדולות של טרופיות בבית ולהפתעתי הסתכלתי ממש סתם וראיתי שיש בהם את הממתיקים האלו שזה נקרא סוכרזית לכל דבר וגם נתתי המון לתינוק שלי שבן שנה... אני ממש בשוק... זה אכן אסור לתינוקות ולנשים בהריון האם זה נקרא סוכרזית מאלה שאסור... וגם הבתי שהייתה כתבה בחדשות על זה שזה אסור מאוד בהריון ושזה מזרז לידה ואסור לשתות אפילו לא כוס אחת... אני חייבת תשובה מדוייקת האם באמת אסור? וגם לגבי הילד .... ואם כן איך מייצרים כזה דבר שנועד לילדים כם כאלה ממתיקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סכרין*

אבישג
    26/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבישג שלום

נועה הופ
    28/07/2010

אינני יודעת באיזה משקה מדובר.
    במידה והמשקה הוא ללא סוכר צריך להיות מסומן עליו את המילה "דיאט" ! ממתיקים מלאכותיים לא מומלצים לשימוש בהריון מישום שאין עדיין מספיק מחקרים שחקרו את הנושא. סכריון הוא ממתיק שעובר את השילייה אך לא ברור מה השפעתו על העובר. אל תילחצי אם שתית באופן חד פעמי משקה דיאט אך להבא שימי לב והשתדלי להימנע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו