ירידה במשקל אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל אחרי לידה
    מלי
    08/08/2010

שלום!
    ילדתי לפני שבועיים.
    בבית חולים הדביקו אותי בשפעת, והנזלת הפכה לסינוסיטיס. בגלל הנקה נמנעתי מתרופות וההחלמה היתה איטית מאוד (רק בעזרת מי מלח) ורק היום אני מרגישה יותר טוב אך עוד לא החלמתי לחלוטין מהסינוסיטיס. כל התקופה הזאת לא היה לי תיאבון ואכלתי בכוח.
    לפני הריון היתי 53 ק"ג. גובה 160 ס"מ. בהריון העלתי 20 ק"ג ובסוף הריון שקלתי 73 ק"ג. (אם כי היו לי המון בצקות).
    מייד אחרי לידה השלתי מעצמי 6 ק"ג ובמהלך השבועיים האלו עוד 5 ק"ג.
    לפי מה שקראתי הקצב אמור להיות עד 2 ק"ג בחודש.
    האם הירידה מהירה מדי?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל אחרי לידה

הוספת תגובה

• מלי שלום

נועה הופ
    11/08/2010

הרבה מזל טוב, נשמע שעברה עליך תקופה לא פשוטה ואכן לא תמיד ניתן לתכנן שאחרי הלידה הכל ילך כשורה ואכן יש דברים לא צפויים כמו המחלה שעברת שהשפיעה על התיאבון שלך ועל הקצב המהיר במשקל. לא הייתי מוטרדת מאוד מזה מכיוון שגם אחרי הלידה הירידה היא מהירה בגלל שהגוף מוציא גם הרבה נוזלים שאגר במהלך ההריון. מעכשיו שהחלמת הקפידי לאכול בריא לא פחות מ- 1800 קלוריות ביום מה שיתרום לירידה אבל לא מהירה מאוד.
    ממליצה לך ללכת לדיאטנית לבניית תפריט ומעקב,
    אשמח לייעץ ולעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו