מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה מאודלחוצה20/08/2010
שלום לכולם....
היום הכנתי סופלה שוקולד ובמהלך ההכנה טעמתי כמה פעמים מהשוקולד שהיה מעורבב עם הביצים.
שכחתי שאסור לאכול ביצים לא מבושלות מאותו מרגע אני בלחץ.
אני בודש שמיני שבוע 34 השאלה האם אני צריכה לעשות בדיקה או משהו כזה ???
הבנתי גם מהודעות כאן גם שאסור או לא מומלץ לאכול פסטרמה ואכלתי בתקופות ההריון פסטרמה האם עלי להיות לחוצה ???
אנא תגיבו לי על ההודעה תודה רבה
וסופ"ש מקסים ורגוע לכולן!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שבטוח לא כדאי להיות לחוצה..
אני20/08/2010מה שנעשה נעשה, נכון?
לגבי הפסטרמה, אם כבר עבר זמן ולא היו לך סימפטומים של ליסטריה אז הכל
בסדר ופשוט תשכחי מזה. לגבי הביצים, אם יעברו יומיים ולא תרגישי רע אז תשכחי
גם מזה - החשש בביצים לא מבושלות זה סלמונלה, והסמפטומים אמורים להופיע בין
4 שעות ליומיים אחרי האכילה למיטב ידיעתי.
בקיצור - תרגעי, לחץ זה הכי גרוע :)
גם אני בהריון ונלחצת לפעמים, ואז אני נזכרת שזה בטח לא מה שיעזור...
מקווה שתקבלי גם תשובה יותר מוסמכת ממנהלות הפורום בקרוב, ועד אז
שיהיה לך סופשבוע נחמד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב,
נועה הופ22/08/2010אני מסכימה עם התגובה. מה שהיה היה, במידה ולא חשת ברע ולא שילשלת, הקאת וכו' אין חשש שנדבקת בסלמונלה ולכן אין חשש להרעלת מזון. עיקבי אחרי תעונות העובר למשך כמה ימים ואם את ממש מודאגת תעשי אול' לראות שהכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)