מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקל הריון תאומים שבוע 16רוני23/08/2010
שלום,
אני בשבוע 16 , הריון תאומים. התחלתי את ההריון במשקל 52 גובה 1.65 ס"מ.
העלתי כבר 5 קילו.. לא היו לי בחילות , נהפוך הוא, תאבון מוגבר ביותר!!
והרגשתי מעולה כל השליש הראשון.
האם העלייה במשקל לא גבוהה מדי.??
האם מומלץ לפנות לדיאטנית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל הריון תאומים
רויטל בן שושן23/08/2010לירי שלום,
העלייה שלך במשקל עד כה היא בסדר גמור ועל פי ההמלצות.למעשה העלייה במשקל בהריון תאומים שונה מהריון עם עובר אחד ומתחילה כבר משבוע 8. קצב העלייה היא 700 גר' לשבוע. קחי בחשבון שרוב העלייה היא דווקא בתחילת ההריון מכיוון שבגלל הלחץ של הבטן על הקיבה בשליש האחרון אי אפשר לאכול הרבה. שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
רוני24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה בהריון תאומים
רוני27/09/2010שלום רב!
אני כבר בשבוע 21 ...הריון תאומים העלתי כבר 8 קילו..
לפי כל מה שקראתי זה לא מעט בכלל?!!!
יש לי פשוט תאבון.. ולא כיף לעצור את עצמי :)
האם זה תקין לשלב כה מוקדם??
יש לציין שבעיקר יש לי בטן.. בשאר הגוף נשארתי רזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה במשקל
שלומית14/10/2010אני כבר בשבוע 38+2 גובה 1.69 עם תאומים אחרי מעט טיפולים ( זריקות) והפחתה משלישייה . לפני ההריון הייתי צריכה לעבור שינויים קשים בתזונה ( אנורקסיה והייתי בתת משקל מסוכן 45 קילו, ובכדי שאוכל להכנס להריון עליתי 9 קילו בערך.
עכשיו הכי חשוב לי שלקטנים שלי יהיו כל הערכים שהם צריכים ואני אוכלת מה שאף פעם לא אכלתי (דיי בריא ) אבל עליתי דיי הרבה לדעתי 23 קילו והרופאים פה מרוצים מאוד ורוצים שאעלה עוד קצת ( אני בחו"ל) אבל אני קצת בלחץ ומרגישה ענקיתתתתתתת יחסית למה שהייתי , למרות שאנשים שלא הכירו אותי לפני לא מאמינים שיש לי תאומים.
אני יודעת שעכשיו הבטן גודלת הכי הרבה והעוברים צוברים שומן ואני לא יודעת מה לעשות כי מין הסתם עוד אמשיך לעלות
מצטערת על האורך, פשוט צריכה לפרוק:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות
שלומית14/10/2010סליחה רשמתי בטעות שבוע 38 וזה 28:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)