מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא בטוחה שאוכלת נכוןמיכאלה23/08/2010
שלום רב,
אני שבוע 20, וכבר כתבתי לכן בעבר וקיבלתי תשובות מספקות ומרגיעות .
אני מתנצלת על האורך , אשתדל לקצר.
הבנתי כי אני אמורה לאכול נכון ע"מ לספק את כל צרכי העובר, החשובים כ"כ במיוחד ככל שהזמן עובר, לכן אני משתדלת לאכול, אך לא בטוחה שאני אוכלת טוב ומספיק .
יש לציין שאני 1.74 , לפני ההריון שקלתי 57 והיום כ- 60 קילו.
התפריט שלי כולל :
בוקר : כוס חלב 1% + 2 עוגיות
10:00- פרוסת לחם עם גבינה וירקות .
צהריים : 3 קציצות בקר + צלחת אורז .
אחה"צ : יוגורט + פייבר וואן .
ערב : פרוסת לחם אחת או שתיים עם גבינה וריבה או גבינה וגבינה צהובה וביצה .
בין לבין אני אוכלת תפוח, וכמעט כל יום חטיף קטן של שוקולד .
זהו בערך התפריט, אשמח לדעת האם מספיק ? האם חסר משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית שלום
נועה הופ24/08/2010אומנם הפורום הוא לא מקום לייעוץ תפריטים אישיים אך מהערכה גסה של כמות הקלוריות יש פחות מ-1800 קלוריות. את יכולה להוסיף מנות שומן בריא (מה שאין לך ) כגון אבוקדו, שקדים, אגוזים, שמן זית, זיתים, טחינה. בבוקר ובערב להקפיד על 2 פרוסות לחם ולא אחת, ולהקפיד כל יום על ירקות לפחות 5 , כל יום מנה בשרית מסוג כלשהו ועל 3 מוצרי חלב ביום (רצוי שאחד מהם יהיה גבינה צהובה כי זה עשיר בסידן ). יתכן ובגלל שאת אוכלת יחסית לא הרבה קלוריות עלית כל כך מעט במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
מיכאלה25/08/2010תודה רבה !!
עזרת לי מאוד, עכשיו אני יודעת מה אני צריכה להשלים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)