תזונה וויטמינים בזמן הריון-לימור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה וויטמינים בזמן הריון-לימור
    לימור
    10/09/2010

אני בשבוע 33+6 וזה הריון שני שלי תאמת התחלתי את ההריון שלי בעודף משקל של 10 קילו
    הגובה שלי 1.73 ושקלתי בתחילת ההריון 73 היום אני שוקלת 85 בשבוע 33 אני עובדת 7 שעות ביום ואין לי בכלל תאבון מה שאומר שיכול לעבור עלי יום שלם בי אוכל חוץ מזה מידי פעם אני רק לוקחת ויטמינים למרות שקניתי ערכה שלמה בתחילת ההריון :אלטמן 9 חודשים,אומגה 3+חמוציות של לייף קניתי גם כדורי ברזל אבל איך שאני באה לבלוע זה מגעיל אותי ברמות של פחד
    אז קורא לי הרבה ימים שאני מדלגת על זה יש לי את המודעות אני יודעת שזה חשוב בהריון הראשון שתתי והקפדתי פה אני לא יודעת למה זה ככה יש לי גם ילדה בת 3 בבית שאני מגדלת ומתעסקת איתה אולי גם זה יכול להיות אבל ממש אני מודאגת שהכול יהיה בסדר תראי נכון לשבוע שאני נמצאת
    בשקילת העובר הילד כבר שקל 2499 הצפי להגיע לשבוע 38 לניתוח קיסרי בו הילד ישקול סדר גודל של 3.500 -4 קילו אז מה את אומרת ד"ר איך זה יגמר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימור הי

נועה הופ
    13/09/2010

שלום ומזל טוב,
    אשמח אם תוכלי למקד את שאלותייך, האם את מודאגת מהמשקל.. או מודאגת מזה שאת מדגלת על הברזל ... או מודאגת ממשקל העובר (שאגב בזה אני לא יכולה לעזור ואת צריכה לשאול את הרופא נשים שלך אם זה תקין )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו