סוכרת בשלב מוקדם להריון????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת בשלב מוקדם להריון????
    מיה
    17/09/2010

אני בת 38, בשבוע ה-8 להריון, ועשו לי בדיקות גלוקוז אתמול והוא יצא 95, שזה אמנם בגבול הנורמה, אבל בד"כ הבדיקות שלי הן סביב ה-75. אבי סובל כבר שנים מסוכרת ולכן אני מאוד מודעת לנושא הזה. מאז תחילת ההריון כמעט ואיני אוכלת מאכלים מתוקים (מקסימום שני פירות ליום) ומקפידה על הליכות יומיות. האם יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות כדי למנוע מצב של סוכרת הריונית (זה הריון ראשון שלי)? האם 95 היא בכלל תוצאה בעייתית בשלב זה...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיה שלום

נועה הופ
    20/09/2010

אם אכן אין סכרת לפני ההריון עמידות לאינסולין יכולה להתפתח בשבועות יותר מאוחרים להריון.
    בגלל שאת בשבוע עדיין מוקדם את פשוט צריכה לעקוב אחרי זה ואולי אף לעשות בדיקת סוכר בצום נוספת. הייתי שואלת את הרופא מה הוא חושב על העמסת סוכר מוקדמת בשלב זה האם יש טעם. בגדול בהריון הרף הוא עד 95 בצום. לגבי תזונה בכל מקרה חשוב לא להפריז בסוכרים פשוטים, בפירות, ובשתייה מתוקה, ממתקים.
    תעדכני אותנו בהמשך נשמח לדעת ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו