מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה ועלייה במשקל- דחוף !!מיכאלה03/10/2010
שלום לכן,
אני בשבוע 26, כאשר משקלי לפני ההריון היה 58 בערך והיום אני שוקלת 62.6 .
יש לציין שאני משתדלת לאכול טוב, חוטאת בשטויות מידי פעם, אבל אוכלת בבוקר, צהריים וערב.
לא תמיד יש לי תאבון, בעיקר בערבים, אבל אני מכריחה את עצמי .
בגלל שבעבר רזיתי מאוד, והייתי ספורטאית ( ספינניג ), נשארה לי המחשבה בראש שאני צריכה להקפיד מאוד על מה שאני אוכלת .
אני משתדלת לאכול הרבה יותר מימה שאכלתי, ולמרות שהרופא אמר שאני בסדר, עדיין מחלחלת לי המחשבה על כמויות האוכל .
אני יודעת שאני צריכה לאכול 3 ארוחות עיקריות ועוד 2 ביניים.
אשמח לדעת, אם אני אוכלת בבוקר קורנפלקס עם יוגורט או חלב, זה נחשב לארוחת בוקר ?
אני ממש צריכה לדעת כמה אני אמורה לעלות, והאם המשקל שלי בסדר יחסית לשבוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה ועלייה במשקל- דחוף !! - תגובה
רויטל בן שושן05/10/2010מיכאלה שלום,
העלייה שלך במשקל עד כה בהתחשב שהתחלת את ההריון במשקל תקין (לא ציינת גובה), היא מעט מתחת להמלצה. התוספת הקלורית ביום בהריון היא לא גדולה ועומדת על 300-500 קלוריות בלבד כך שזה לא קשה מאוד להוסיף.
קורנפלקס עם חלב או יוגורט נחשב לבסדר כארוחת הבוקר אך השאלה איך את אוכלת לאחר מכן. לכל אשה יש את החשש לעלות מידי בהריון אך אם את כזו שמודעת לגוף שלה ואוכלת בריא ונכון יהיה לך גם קל לאחר הלידה לרדת מהר. כרגע כן חשוב להקפיד על כל הארוחות שהזכרת בכדי לקבל כמות קלורית יומית מספקת וגם כמובן לשים לה לתוכן. בסופו של דבר הכי חשוב זה התפתחות תקינה וטובה של העובר ולכן אולי כדאי להתייעץ עם דיאטנית על מנת לראות שבאמת לא חסר לך כלום. אשמח לייעץ לך במידת הצורך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)