שתיה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיה בהריון
    דנה
    03/10/2010

שלום,
    אני לא אדם ששותה הרבה כלל. לפני ההריון נהגתי לשתות 2 כוסות מסקסימום ביום גם בקיץ מפאת חוסר בצמא. ידוע לי שזה לא בריא וכעת אני בשבוע 15 ושותה בימים טובים ליטר ביום ובימים פחות טובים חצי ליטר ביום - פשוט לא מסוגלת לשתות יותר.
    ראשית ברצוני לשאול מהו הנזק בעקבות שתיה מועטה בהריון?
    שנית, האם גם מיצים באם בחשבון פרט למים? אני לא ממש אוהבת מים ואולי בעזרת מיצים אגדיל את כמות השתיה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתיה בהריון

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה - עגבניות שרי

דנה
    03/10/2010

האם יש בעיה לאכול הרבה עגבניות שרי בהריון?
    (כ-20-30 ביום)
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגבניות שרי

רויטל בן שושן
    05/10/2010

לא אין בעייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתיה בהריון

רויטל בן שושן
    05/10/2010

דנה שלום,
    בשתייה אכן חשובה מאוד במהלך ההריון הן לך והן להתפתחות העובר. שתייה מועטה עלולה להביא להתייבשות ואפילו לצירים מוקדמים.
    שתיית מים היא עניין של הרגל. כל מה שצריך זה להתאמץ ולהגביר את המודעות ולדאוג לשתות כל יום יותר, כלומר להעלות את הכמות בהדרגה עד שהגוף יתרגל. מאוד עוזר לקחת איתך בקבוק למקום העבודה או בבית ולשים אותו תמיד לידך ובתיק האישי. את יכולה להוסיף למיים מעט ויטמינציק זה יכול להקל אך במקביל לשתות גם מים בכדי להתרגל.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו