מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתיה בהריוןדנה03/10/2010
שלום,
אני לא אדם ששותה הרבה כלל. לפני ההריון נהגתי לשתות 2 כוסות מסקסימום ביום גם בקיץ מפאת חוסר בצמא. ידוע לי שזה לא בריא וכעת אני בשבוע 15 ושותה בימים טובים ליטר ביום ובימים פחות טובים חצי ליטר ביום - פשוט לא מסוגלת לשתות יותר.
ראשית ברצוני לשאול מהו הנזק בעקבות שתיה מועטה בהריון?
שנית, האם גם מיצים באם בחשבון פרט למים? אני לא ממש אוהבת מים ואולי בעזרת מיצים אגדיל את כמות השתיה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בבקשה - עגבניות שרי
דנה03/10/2010האם יש בעיה לאכול הרבה עגבניות שרי בהריון?
(כ-20-30 ביום)
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבניות שרי
רויטל בן שושן05/10/2010לא אין בעייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה בהריון
רויטל בן שושן05/10/2010דנה שלום,
בשתייה אכן חשובה מאוד במהלך ההריון הן לך והן להתפתחות העובר. שתייה מועטה עלולה להביא להתייבשות ואפילו לצירים מוקדמים.
שתיית מים היא עניין של הרגל. כל מה שצריך זה להתאמץ ולהגביר את המודעות ולדאוג לשתות כל יום יותר, כלומר להעלות את הכמות בהדרגה עד שהגוף יתרגל. מאוד עוזר לקחת איתך בקבוק למקום העבודה או בבית ולשים אותו תמיד לידך ובתיק האישי. את יכולה להוסיף למיים מעט ויטמינציק זה יכול להקל אך במקביל לשתות גם מים בכדי להתרגל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)