מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה בהריוןחדשה10/10/2010
שלום,
אני בהריון שני וכרגע סובלת מבחילות קשות מאוד.
אני כמעט ולא אוכלת במהלך היום כי הכל עושה לי רע ואני לא מסוגלת להריח שום דבר.
רציתי לדעת מס' דברים:
1.מה אני יכולה לעשות כרגע עם הבחילות.? מה אני יכולה לקחת שייקל עליי?
2. בהריון הקודם עליתי ממש הרבה ואני לא רוצה שזה יקרה בהריון הנוכחי.
איך אני יכולה לקבוע תפריט לעלייה מאוזנת במשקל.רק מה שמתבקש לעלות במשקל ולא מעבר לכך.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי?
חדשה13/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה בהריון - תגובה
נועה הופ13/10/2010שלום,
תקופת הבחילות היא אכן תקופה לא קלה אבל היא תעבור. עד אז
אני יכולה לבקש מהרופא המטפל כדור שיעזור ויטיב קצת את המצב.ישנם כדורים טבעיים של שורש ג'ינג'ר שיכולים לגרום להקלה.או שאת יכולה להכין בעצמך חליטת תה מג'ינג'ר
בכל מקרה עלייך לאכול מזונות קלים לעיכול ובעלי טעם ניטרלי, כמו: צנימים, קרקרים, תפוחי אדמה, פסטה, אורז,פריכיות אורז, יוגורט, פירות. ולאכול לעיתים תכופות במנות קטנות. ארטיק קרח יכול לעזור.
מה לא לאכול - מזון מטוגן, מזון שומני (השומן מתנה לאט מהקיבה ואז מכביד על העיכול ) כגון: בורקס, רוגאלך, מאכלים מתובלים
במידה ויש גם הקאות חשוב בעיקר לשתות הרבה למניעת התייבשות !
לגבי העלייה במשקל במידה והעלייה במשקל מאוד מרתיעה אותך כדאי לך לפנות לדיאטנית לצורך הרכבת תפריט ואף לשקול ליווי לתקופה מסוימת.
חשוב לא לאכול פחות מ- 1800 קלוריות
שיהיה בהצלחה ואשמח לייעץ אם תרצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה
חדשה13/10/2010קניתי את הכדורי ג'ינגר הללו והם לא ממש משפיעים עליי.
אני לא מרגישה שום שינוי לאחר שאני לוקחת אותם.
הרופאה נתנה לי מרשם לפראמין אבל אני חוששת לקחת.
אני לא בעד כדורים בהריון.
אני לא מקיאה אבל הייתי מעדיפה מאשר לסבול מהבחילות הללו.
הם קשות מאוד ומלוות אותי כל היום.
אני לא יכולה לאכול פסטה או אורז או תפו"א בכלל.
מה שאני כן מצליחה לאכול זה קצת קרקרים, גבינה לבנה, עגבנייה. דברים חמוצים
בעיקר. היום הצלחתי לאכול גם קצת טונה. ובערב אני לוקחת קרטיב קרח.
אני יכולה לפנות אלייך לייעוץ בקשר לתפריט ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה - תגובה
נועה הופ15/10/2010כן בטח שאת יכולה לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)