מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקל -הריון תאומיםרוני18/10/2010
שלום רב,
אני בשבוע 25 בהריון תאומים והעלתי 10 קילו. בעיקר בטן.. בטן ענקית.
אך עדיין נראה לי שזה המון המון כי העוברים עדיין קטנים.
ביקשתי מהרופאה הפנייה לתזונאית והיא לא הסכימה לתת לי..
לפני ההריון שקלתי 52 קילו וגובהי 1.65 ס"מ
האם זה נראה עלייה במשקל תקינה???
עד עכשיו אכלתי המון המון המון ואני מנסה לשנות את זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל -הריון תאומים - תגובה
קרן גרינבלט רגב21/10/2010הי רוני,
את ההריון שלך התחלת במשקל נמוך יחסית.
הריון מרובה עוברים דורש תחזוקה יותר טובה של הגוף. להערכתי, לא רק שלא העלית הרבה העלית אפילו מעט. אל תשכחי שלא צריך לשקלל רק את משקל העוברים בהריון אלא גם את השיליה (במקרה שלך 2), רחם, נוזלים וגורמים נוספים הגורמים לעליה במשקל. מכאן שעליך לדאוג לאכול מספיק כדי לספק לגוף שלך ולעובריך מספיק רכיבי מזון כך שיוכלו לגדול ולהתפתח היטב, ושלך תמשיך להיות אנרגיה בתקופה הזאת ובתקופה הבאה עליך לטובה.
לכן, אל תחסכי מעצמך, השתדלי לאכול נכון, ובריא, ולא נשמע לי שאת צריכה להפחית כמויות אלא להפך.
ממליצה לך לשקול לפנות לדיאטנית להתיעצות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)