שאלה על תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על תזונה
    רינת
    26/10/2010

שלום,
    בבדיקות הדם האחרונות שעשיתי הסוכר היה מאוד נמוך 68 (ואני אוכלת הרבה סוכרים) לפי כך האחות אמרה שרמת הסוכר אינה מאוזנת ולכן אני מרגישה הרבה פעמים שבא לי משהו מתוק. אני משלבת בתזונה דגנים ופירות, איזה עוד מאכלים אני צריכה לאכול כדי לאזן את רמת הסוכר?
    שאלה נוספת האם מי פנים שמכיל ויטמין A בשימוש יומיומי מותר בהריון?
    אני בחודש חמישי
    תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על תזונה

הוספת תגובה

• שאלה על תזונה - תגובה

נועה הופ
    27/10/2010

בהריון אכן רמות הסוכר בדם יכולות להיות עם תנודות ואף להיות יותר נמוכות בגלל שהחלק גדול מהסוכר עובר דרך השילייה לעובר. את פשוט צריכה להקפיד לאכול כל כמה שעות משהו פחמימתי רצוי לא בעל תכולת סוכרים גבוהה (אשר מקפיץ גבוה את הסוכר ואז יכול לגרום לירידה חדה ברמות הסוכר לאחר מכן ) כגון לחם, פסטה, אורז, דגני בוקר רצוי מלאים, קרקרים, בייגלה, חטיף אנרגיה, אפשר לשלב גם פירות בין הארוחות וכך תמנעי ירידות סוכר. במידה והסוכר יצא נמוך בבוקר יש להקפיד לאכול גם משהו פחמימתי לפני השינה כגון כמה קרקרים עם אבוקדו, טחינה , גבינה וכו'.
    לגבי הקרם אינני יודעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו