מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל תקין?נטע27/11/2007
אני בשבוע ה-6 ואני שוקלת 64 ק"ג. גבהי 163 ס"מ. האם התחלתי את ההריון במשקל תקין לגובהי? האם אני יכולה להקדיש את השבועות הבאים לירידה מתונה במשקל (להגיע אולי ל-60 ק"ג?)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה בטח תתן לך מידע על המשקל
ורד לב27/11/2007לי חשוב לומר לך שהריון הוא ממש לא הזמן להגבלת קלוריות ולירידה במשקל!
גם אם מתחילים הריון במשקל גבוה יותר מהרצוי, אפשר יהיה למתן את העלייה במשקל אך לא לכוון לירידה במשקל.
חשוב ביותר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נטע
נועה הופ28/11/2007התחלת את ההריון עם משקל תקין - BMI = 24 ( ה- BMI הוא היחס בין המשקל לגובה והוא נע בין 20 ל- 25 . אומנם את מתקרבת לטווח העליון של ה- BMI אך עדיין משקלך ביחס לגובה מוגדר כתקין ואינך נמצאת בעודף משקל ) . בכל מקרה הריון זה לא זמן לדיאטות..ובעקבות שינויים הורמונאלים שמתרחשים בגופך יתכן ותחושי צורך לאכול יותר או גם תסבלי מבחילות והקאות אשר יורידו את התיאבון ויתכן ואף תורידי ממשקלך . אבל כעת אין צורך לנקוט בפעולות מאולצות על מנת לרדת. מה שכן הייתי ממליצה לך בחום להשתדל ולשמור על משקלך לפחות עד שבוע 12 ולדאוג לא לעלות הרבה במשקל בהריון כך לא תשארי עם עודפי משקל אחריו ותוכלי להתחיל לדרת במשקל אף במקביל להנקה שעוזרת לשרוף קלוריות.
אני ממליצה בחום לפנות לדיאטנית אשר תכוון ותדריך בנושא תזונה נכונה בהריון ובהנקה ותוכל אף להרכיב תפריט מתאים.
במידה ותרצי ייעוץ בתחום אשמח לעזור
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
0546844457* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)