שלום,שלום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,שלום!
    דניאל
    28/11/2007

אני בשבוע 29 ויש לי 2 שאלות בבקשה

1. במהלך כל ההריון יש לי חשק מטורף לאבוקדו, אני מסוגלת לאכול 3 אבוקדויים ביום. הבנתי שהוא בריא ולכן לא הפסקתי עד עכשיו. אתמול חשבתי שבד"כ כל דבר שמגזימים איתו לא בריא, האם זה נכון לגבי האבוקדו? אשמח לדעת גם מה בריא כל כך באבוקדו...?

2. התחלתי את ההריון במשקל 70 גובה 1.71 , היום ,שבוע 29 עליתי 13 ק"ג. מוגזם לאללה לא?
    האם תוכלו להגיד לי מה הממוצע שהייתי צריכה לעלות עד עכשיו כדי שאדע בכמה עברתי אותו?

תודה מראש
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,שלום!

הוספת תגובה

• הי שני

נועה הופ
    28/11/2007

אבוקדו הוא מאוד בריא מכיוון שהוא מכיל חומצת שומן חד בלתי רוויה ( אומגה 9 ) הטובה לבריאות הלב בנוסף מכיל הרבה ויטמינים ומינאלים חשובים אבל !! אבוקדו שייך לקבוצת השומן ולכן במידה ואוכלים אותו בהגזמה הוא יכול להשמין. 3 אבוקדו ביום יכולים לתרום כ- 800 קלוריות !!
    העלייה במשקל אכן מעבר לנורמה ולכן צריך למתן אותה מעט .. ממליצה בחום אם תרצי להתייעץ עם דיאטנית להמשך עלייה תקינה במשקל ולהרכבת תפריט מאוזן ובריא.
    אשמח לעזור אם תרצי ייעוץ בתחום

נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    05468444457

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו