מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ןיטמנים לפני הריון ובזמן הריון?לידר01/11/2010
שלום רב,
בת 32 ללא מחלות, האם יש מולטי ויטמין שכדאי לצרוך לפני הכניסה להריון ובזמן ההריון, כזה שמכיל גם אומגה 3 ועוד ויטמינים חשובים אחרים?
אציין כי התחלתי אתמול ליטול בנפרד חומצה פולית 400 מ"ג.
אבץ הערך שנמצא אצלי הוא 65 כשהנורמה היא 68-121.
ניתנו לי כדורים לחודשיים ואני מסיימת את החפיסה השבוע. האם ממשיכים?
וויטמין D (התחלתי אתמול). הערך שנמצא אצלי הוא 49.2 כאשר הנורמה היא
בין 75-. 250. ע"פ מחשבון לחישוב D, עליי לצרוך 2000 יב"ל שזה 10 טיפות ביום (בהנחה ש 100 הוא הערך האופטימלי). האם זה הגיוני ?
אודה להמלצתך,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שבכל טיפת ויטמין D
לידר01/11/2010יש 200 יב"ל.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים
נני02/11/2010לא נראה לי שיש גם מולטי וגם אומגה 3 ביחד
כל אחד הוא בפזה אחרת[שומנית ומימית.....]
אני לקחתי לפני ועדיין לוקחת פריג'נטלי מולטי להריון שמכיל 1000 מ"ג חומצה פולית
ו36 מ"ג ברזל עדין....ועוד
בבדיקות של הדי יצא לי 25 אז אני נוטלת 2000 יחבל לוקחת די של סופהרב כל טיפה היא 1000 יחבל ,[אפילו טעים :-)]
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהןיטמנים לפני הריון ובזמן הריון? - תגובה
נועה הופ03/11/2010את בהחלט יכולה לתגבר את הגוף עם מולטיויטמין כזה גם המותאם לנשים הרות עוד לפני ההריון. במידה ואת מחליטה לקחת אומגה 3 וגם מולטיויטמין, אין צורך לקנות אומגה 3 עם חומצה פולית. לגבי אבץ וויטמין D עלייך לשאול את הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)