מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולטי ויטמין לפני הריון ובזמן הריוןלידר01/11/2010
שלום,
אני מחפשת מולטי ויטמין לפני הריון ובזמן הריון.
האם ניתן לצרוך פרנטל 9 חודשים מבית אלטמן + אלספה 9 חודשים (אומגה 3)
המותאם לנשים בהריון גם לפני ההריון?
יש לציין שהפרנטל 9 חוד' מכיל חומצה פולית 400 מק"ג וגם האלספה מכילה חומצה פולית של 400 מק"ג. האם זה לא יותר מדיי כאשר המינון המומלץ הוא 400 מק"ג לפני ובזמן הריון?
בנוסף יש לי חוסר בויטמין D וההמלצה עבורי ליטול 800 יב"ל. הפרנטל 9 חודשים מכיל 400 יב"ל. אני משתמשת בטיפות ויטמין D, במידה ואני אטול את הפרנטל, האם עליי להשלים את ה 400 יב"ל ע"י לקיחת של 2 טיפות ?
מה לגבי ויטמין A, שמצוי בפרנטל של אלטמן- 1500 יחב"ל,לעומת פרנטל של GNC שלא מכיל ויטמין A אשר אינו מומלץ בזמן ההריון , וכתחליף מכילה בטא קרוטן .מה עדיף?
בכלל אבקש את המלצתכן.
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי ויטמין לפני הריון ובזמן הריון - תגובה
נועה הופ03/11/2010אינני רואה סיבה שלא ליטול מולטיויטמין המותאם לנשים הרות גם לפני הריון. את יכולה ליטול מולטיויטמין של פרנטל או של GNC הכמות של הויטמין A בפרנטל אינה כמות מסוכנת.
נסי לקנות תוספים שאין בהם חפיפה של ויטמינים או מינראלים.
לגבי הויטמין D עליך לשאול את הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)