לא מעלה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מעלה במשקל
    שרוני
    01/11/2010

שלום רב
    אני נמצאת בשבוע 34 וכבר הרבה זמן לא העלתי במשקל בתחילת ההריון העלתי המון עד שבוע 17 חמש וחצי קילו אך משבוע 17 ועד היום 34 העלתי רק 3 וחצי קילו ובחודש האחרון לא העלתי כלום. אני אוכלת שלוש ארוחות ביום ,אוכלת בין הארוחות פרי או יוגורט וכמובן מאוד אוהבת מתוקים אז גם אני אוכלת שוקלד -אני לא זוללת ואני אוכלת מאוד מסודר. רציתי לדעת האם אני אמורה לדאוג. עשיתי אולטראסאונד בשבוע 31 והכל היה בסדר ואפילו המשקל שלו היה מעל הממוצע קילו ושמונה מאות. בגלל חלבון גבוה בשתן אני במעקב אז כל שבוע אני רואה רופא ויש לי מוניטור כל שבוע. וגם במוניטור הכל בסדר וגם הרופא לא מראה מודאג מידי מזה שאני לא מעלה במשקל. אך עדיין אני לחוצה מזה. האם זה הגיוני שבשבועות שאני אמורה לעלות הכי הרבה אני מעלה הכי מעט???
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מעלה במשקל

הוספת תגובה

• לא מעלה במשקל - תגובה

נועה הופ
    03/11/2010

שלום
    אני מבינה את הדאגה אך באמת שסה"כ עליית המשקל הכללי עד לשבוע הנוכחי תקין. (קצב של 0.4 גרם בערך החל מהשבוע ה- 12 )
    וגם מה שעוד יותר מרגיע הוא שהערכת המשקל של העובר תקינה. נסי להירגע ועקבי אחרי המשקל למשך השבועיים הקרובים. במידה ועדיין לא עולה הסיכוי הסביר הוא שפשוט את צריכה להגביר את הכמויות הנתונות של האוכל בתפריט. (כמובן להוסיף עוד מזונות מזינים ולא ממתקים )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו